Nejste přihlášen/a.
dobry vecer nevim jak mam zbalit 50letou zenu,delame spolu v praci ,podle me ona ma taky zajem ,kazdou chvilku si stezuje ze ji neco boli a chce abych ji to misto hladil ,potrebuji poradit jak nani .dekuji
0x
hlavni roli hraje sex ,je vdana ale o svem manzelovi mluvi spatne ,sex prej mela naposled pred 5lety ,je ze stary skoly ,za svuj zivot mela jenom sveho manzela
doplněno 20.09.12 22:20: S dovolením uvedu svůj poznatek kolegyně jednou takhle večer přišla do práce ještě s půlhodinovým zpožděním.Na ramenu měla rýsující modřiny od prstů,natrzene ramínka a celý zada popáleny od kopřiv.Se jí ptám-cos dělala?Nechceš to jít ohlásit?...ptám se nesměle a ona-to bylo tak akutní a úžasný!Už dva roky jsem nic podobného nezažila!(ne doslova ale byla šťastná)..úplně se rozplývala
Randila s pekařem a doma měla manžela taky už jen papírově.Bylo jí k 60let.
0x
Vy jste, hochu, ale taky pěkný kosák. Před pár lety jste si začal s její příbuznou, teď byste si rád začal s ní. A nevadí Vám, že jste tak "trošku ženatej"?
1/ Zaděláváte si na malér - tak dlouho se chodí se džbánem...
2/ Když jste už protřelý svůdník, příbuznou jste zvládl v pohodě, tak na co chcete rady? Jistě sám po zkušenostech víte, jak na to.
Ale vážně - dávejte si pozor. Když máte zájem o padesátnici, jistě také sám už nejste žádný sokolík. A taková stará stodola, když chytne, to je tedy oheň. Bylo by určitě škoda bořit manželství a pálit mosty kvůli nějakému milostnému dobrodružství.
Také si občas v létě na zahradě řeknu - ten soused má ale krásné trenky, pořádné svaly, vymakané tělo... a pak se vzpamatuji a jdu svému dědovi namazat záda. Co mám, to mám a po 40 letech manželství nebudu hledat nějaké vzrůšo! TO TEDY NE!
Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.