Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Typologie cloveka

Od: kuku odpovědí: 3 změna:

Dobry vecer,

chtela jsem se zeptat, zda nekdo mate zkusenosti s TYPOLOGII CLOVEKA. Konkretne se mi jedna o sluzbu, kdy je typolog schopen zejmena z rysu cloveka v tvari urcit jeho povahove rysy a vytypovat jej napr. k vykonu nejvhodnejsiho zamestnani. Dekuji za odpovedi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne, nic takového neexistuje a ani existovat nemůže. Stačí se podívat do zločineckých alb policie. Pokud ten člověk není upravený jako zločinec, tetování, holá hlava, jizvy a netváří se jako kruťas, je to normální člověk. Kolik lidí vypadá úchylně a jsou fajn a kolik jako anděl a je to ďábel! *hej*Fyziognomie nemusí vůbec souviset s duší, vychováním, mozkem. cs.wikipedia.org/...

jamamba*
hodnocení

0x

Dobrý den,

zkušenosti nemám, v příloze Práva se pravidelně objevuje nějaký údajný odborník na odhalování předpokladů a charakterových vlastností z rysů tváře, dělá to zdarma, podle fotky. Jinak existovala kdysi frenologie, počátkem 20.století zavržená jako pseudověda, určitě se dají například v knihovně sehnat knihy i s obrázky. Pro ukrácení dlouhé chvíle a pro zajímavost doporučuji, ale podle mě, kdyby zločinec vypadal jako zločinec, (byl nějaký jednotný model *smich*) tak mu nikdo nenaletí. Povaha a char. vlastnosti se dají zjistit i pomocí grafologie, nebo dalších metod a pokud máte zájem o zjištění předpokladů pro výkon budoucího zaměstnání, zkuste raději psychodiagnostické testy v pedagogicko-psychologické poradně.

kuku
hodnocení

Dobry vecer vsem,

a dekuji za odpovedi. Neco jsem o tomhle cetla. Slysela jsem o sluzbach udajneho profesora Srama, ktery snad neco podobneho za uplatu delal a to bud behem osobnich konzultaci a nebo z fotky. Vite o tom nekdo? Dekuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]