Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uložto film už tam není

Od: iku* odpovědí: 6 změna:

Ahoj mám otázku ohledně uložto , ještě včera tam byl nahrán film bitevní lod stáhoval jsem film pro svou potřebu ,když už byl film z cca 80% stáhnutý tak to přestalo stahovat a poté sem zjistil ,že film byl smáznutý a to od všech uživatelů , a nebo špatně hledám? , ale včera normál .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

asi někdo zrovna přišel na to, že sdílení tohoto souboru není zrovna legální, tak to smáznul :D na nic nečekejte, vemte kladívko a zničte svůj disk, už jdou po vás :D :D :D

iku*
hodnocení

No dobře ,ale to se snad týká všech souborů?

au1

jasně, ale je jich tam milióny, takže se maže na udání... tzn pokud máte podezření, že se na ulozto.cz vyskytuje nelegálně nasdílený obsah, informujte pracovníky této společnosti, oni to prověří,a pokud zjistí pochybnosti, data smažou .)

hodnocení

0x

Špatně nehledáte, opravdu tam není. Zkrátka si musíte opatřit jiný zdroj.

hodnocení

0x

Taky nenašel. Nicméně jsou tam aspoň titulky (*.srt), tak ty si stáhni, a samotný film v originále snad najdeš i jinde.

doplněno 20.09.12 11:52:

třeba

filestube.com/...

tom5
hodnocení

0x

Jo teď tam mají novej program, když někdo udá nějaký soubor, smaže to i všechny ostatní, co mají stejnou velikost přesně na bajt, i když mají jiné jméno. Takový "zlepšovák" v "boji s piráctvim" Když nějaký můj legální soubor bude mít stejnou velikost přesně na bajt (nevím jestli se řeší typ souboru), tak mam smůlu. Prostě na uložto dorazil také tlak z nedávných událostí.Stejně se na filmy kokám jen vyjímečně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]