Nejste přihlášen/a.
Tak bohužel stalo se to, moje bývalá přítelkyně byla těhotná se mnou. Tak jsem jí zaplatil ten potrat a mám od ní už pokoj, ale řeknu vám, že už se nikdy do takováto situace nechci nikdy dostat. Když jsem se díval do kalendáře, tak ode mě to byl jedenáctý týden a od toho jednoho co s ním měla hned po mým rozchodu sex to byl sedmý týden. Ano, nechráněný sex jsem s ní měl 12. března, bylo to hned za 2 týdny, co jsme se poznali. A tam s ním novým klukem měla sex hned ten první den. Takže to holka do vztahu není v žádném případě. A teď už má stejně jiného, zase ho bude oblbovat a říkat mu, že měla jen jednoho, tak jak oblbovala ty 2 měsíce mě. Jestli chcete vědět pravdu, co se toho 12. března stalo, tak vám to řeknu. Na mě se zničeho nic vrhla a prostě mi ho tam dala, byla na mě tehdy dost ostrá. A mě obviňuje a je na mě naštvaná, že jsem se do ní udělal. Nicméně to zkoušela ještě předtím, vždycky jsem jí odhodil bokem. Toho 12. března, byla na mě dost brutální, klidně jsem to mohl náhlásit, jako znásilnění, ale to by mi asi neprošlo, protože potom jsem s ní měl ještě jednou sex.
Beru to spíš jako takové ponaučení do budoucna, já jí nelhal, moc dobře věděla, že jsem nezkušený a tohle se stát může, zatímco ona mi lhala a vodila mě celou dobu za nos. To je ženská, která by chtěla chodit s každým, mě lhlala, říkala, že měla jenom jednoho, přitom jich měla víc a navíc vůbec nic nevěděla o antinkoncepci a to má 33 let a dělala hrozný chyby v pravopisu. Se jí raději v práci už vyhýbám velkým obloukem.
To si nemyslím, kvůli mě i brečela, že jsem jí pokazil život, nakonec mi s tím vším pomohl kamarád, který znal ty doktory, stálo to tam celkem 6 000 Kč, tý ženský jsem dal na to 4 000 Kč, nakonec z toho ty 2 000 Kč utratila a kámoš doplácel 4 000 Kč, za to, že mi pomohl jsem mu dal 6 000 Kč, takže mě to celkem stálo 10 000 Kč!
Nebojte se už mě to stát nic nebude, já jen, že doplatil na to, že jsem si začal s lehkovážnou holkou a s holkou, která byla totálně bez peněz, správně by to všechno měla zaplatit ona, protože to byla ve skutečnosti její chyba, ale co už stalo se, příště si dám o to větší pozor a raději se seznámím s nějakou mladší a ne s takouvou potvorou.
Ona lehkovážná holka, ty nehkovážný trouba. Ochrana Ti nic neříká? A nikdo mne nemůže donutit k sexu, když nechci ! To jsou jen Tvoje žvásty a snažit se hodit odpověvědnost na druhého. Je to i Tvá chyba.
Nechápu, že hned vyklopíš prachy, aniž bys viděl nejaké potvrzení od lékaře, že je těhotná a kolik týdnů. Ronit slzy na povel a vykládat o zničeném životě, dokáže hodně holek. To, že se raději seznámíš s mladší holkou, neznamená, že nebude potvora a nebude se to opakovat. Raději uvažuj, proč se chceš seznámit s dívkou a jaké hodnoty by dívka měla mít. Potom hledej a dívku lépe poznej, než zase vytáhneš nářadí. A hlavně používej OCHRANU, nedej na slova slečny, že bere antikoncepci ! Dokud nechceš založit rodinu, tak naostro nejedu !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.