Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukažte svoji plochu

Od: stribrnak* odpovědí: 104 změna:
104 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

:-P

doplněno 19.09.12 19:19:

Bordel ;)*smich*

hop®

Hezkou fotku ;)

doplněno 19.09.12 19:42:

...ale neukážu, mám zakázáno, ted jsem se ptal... *nevi*

hahanaj*
hodnocení

0x

se podívej no- jsi zvědavej co?

[IMG] nahraj-obrazek.cz/...

hodnocení

0x

nepořádek :D ale tak když chcete, ale já chci zase vidět tu Vaši! :P

Ukažte svoji plochu

Nechci ti do toho nějak kecat, ale takové názvy bych nepřekousl. "KVYP, Kompjůtr, Gejms, ..." To je nějaká úchylka?

nechceš kecat, ale kecáš, neprotiřečíš si trochu? :) né to jsem se jen kdysi nudil tak moc, že jsem si začal přejmenovávat zástupce. Říkej tomu klidně úchylka, to nechám na tobě.

gunmafia

mikihans z jaké to je hry ta fotka? :D

hry? :D to není hra, to je realita :)

hop®
hodnocení

0x

...a což takhle jít příkladem a ne jen vyzvídat? ;)

hodnocení

0x

tohle je ten správně ponurý obrázek

Ukažte svoji plochu #2

magdon, přítel má na ploše tohle... vy dva byste si určitě děsně rozuměli...*smich*

Ukažte svoji plochu #3

Jo, taky dobrý. *palec*

Připojuji se, krásný obrázek, přítel je vskutku značně morbidní.*smich*

fidonet*
hodnocení

0x

Nechápu, proč máte na ploše to svinstvo .. ale asi se Vám líbí mít na obrázku modelky koš a jiné ikony. Mě tedy NE.

Moje plocha = pouze wallpaper dle nálady. měním 1x měsíčně nebo až se mi přestane líbit. Většinou tmavé plochy, aby mě to neoslňovalo.

doplněno 19.09.12 19:41:

p.s. samozřelmě lištu vám neukazuji, do ní vám nic není, ale píšu to proto, aby si někdo nemyslel, že jí mám schovávací *haha*

Ukažte svoji plochu #4
hahanaj*

to není modelka a to je fotka z dovolený a tvoje plocha se mi tedy nelíbí - jo každý máme jiný vkus

fidonet*

HAHANAJ

(ani neumí napsat registraci, nebo ukázat svůj Nick )

*haha* to asi reaguješ na MNE. LOL *haha**haha* Ten Tvuj odkaz je u mne nefunkční, reaguji na tu škodovku na náměstí. Nedovolil bych si komentovat fotografii člověka *smich* .. Vztahovační lidé .. to je mazec ... Navíc jsem neřekl, že se mi nelíbí plocha, ale ty ikony co ji hyzdí ... Kde se Ti lidi berou .. každej se hned urazí .. jako 10 letá holka, ... no asi máte moc společného ...

bena*

Na ploše by měly být pouze spouštěče nejpoužívanějších programů, jiné soubory a složky tam nedoporučuju mít, protože Windows jejich obsah načítá při startu do paměti - tím se trošku start zpomalí a hlavně ten obsah v tý paměti stále drží - při vyšších zátežích to je znát, že trochu tý paměti chybí.

Takže kdo má na ploše ty složky, tak doporučuju to přesunout do Dokuemntů, Obrázků a podobných složek - jsou dostupné ze Startu, jinak si můžete vytvořit zástupce té složky na ploše, který má zanedbatelnou velikost :)

Ale to spíš jen takový praktický tip.

Stříbrňáku, ukaž nám taky svou plochu, abysme o něco nepřišli ;) :-D

Já plochu klidně ukážu, co je na tom špatnýho, nestydím se :) Kdyby se někdo divil, co to mám za systém, je to Debian Linux 6.0 - debian.org/...

Ukažte svoji plochu #5

fidonet*
hodnocení

0x

před 7 roky jsem měl tuhle

Ukažte svoji plochu #6
hop®

Fido, a mně Fatalwir říká, že mám v compu hnojník, měl by vidět tu Tvoji... *smich*

fidonet*

Hope, to je 7 let nazpět .. teď se mi tam vejde asi 2.5x více ikon :)

Pro Bena: nejzajímavější je, jak málo věcí v kompu bylo spuštěno. Pulku věcí při startu bylo vypnuto.

bena*

2012-2007= 5 let ;)

break*
hodnocení

0x

Ukazuju ji na každého, kdo mě štve. :D

doplněno 19.09.12 19:45:

doplněno 19.09.12 19:47:

Krásně ladí, když si ji dáte na prostředek a za ni černo ;) 1.bp.blogspot.com/...

lidus*
hodnocení

0x

Mám tam fotku vnučky a jejího kocoura oba v zimních kulichách, ikony v pravo Sipo a vše k bytu a chalupě, ikony v levo vše ostatní.

mil®
hodnocení

0x

Porsche Panamera. To si koupím, až budu velkej. ;)

doplněno 19.09.12 19:59:
Ukažte svoji plochu #7
ar*

Mile nic ve zlé a proti gustu žádný dišputát, ale pro mne je 4 dvéřové Porsche smrtelný hřích, asi tak jako SUV Ferrari. Věřím, že konstruktér Panamery bude v pekle chlastat žhavou lávu. *smich*

gunmafia
hodnocení

0x

:-D jen pár her z asi 300 originálek co mám doma.. :-D

Ukažte svoji plochu #8

hodnocení

0x

pohled do naší zahrady...;)

doplněno 19.09.12 19:54:

nějak, mi nejde vložit obrázek...*hi* jak to děláte? zkusím znovu...

doplněno 19.09.12 20:21:

už vím...

doplněno 19.09.12 22:57:

bena, díky - už je to OK...

Ukažte svoji plochu #9
stribrnak*
hodnocení

toto je moje plocha,mám tam vnučku a ty zástupce pro nej spouštění,se odhaluji

Ukažte svoji plochu #10
bena*

Co to tam je dole za ten červený křížek u hodin? Mrkněte na to, zřejmě máte zastaralý antivir nebo vyplý firewall či vyplé aktualizace... Zkontrolujte to, abyste předešla prolbémům :)

ar*
hodnocení

0x

Tak v mém případě bude tapeta určitě překvapení *smich*

Ukažte svoji plochu #11
mil®

Určitě. Ukaž. *smich*

takjan*

Je celá černá. Nic jiného. Je to nejpřehlednější..

sosacek
hodnocení

0x

nevím jak se vkládá obrázek plochy, prosím poraďte..

Stisknete klávesu printscreen, otevřete grafický editor (např.) malování, stisknete CTRL+V, dáte soubor-uložit jako a uložíte s příponou JPG :)

doplněno 19.09.12 21:45:

Printscreen bývá označena na klávesnici jako PrtScr

sosacek
20.09.12 12:56

díky.. :)

19.09.12 21:45
hodnocení

0x

Zde:

Ukažte svoji plochu #12

dzordz*
hodnocení

0x

Na ploše toho mám trochu víc, takže není moc vidět. Je tam ale okno s pár vlnovkama, které se tam objeví po instalaci.

Dřív jsem nějakou delší dobu měl tyhle..

Ukažte svoji plochu #13

solenza*
hodnocení

0x

Tak já se taky pochlubím.:)

doplněno 21.09.12 21:12:

Níže plocha z Win 2000.:)

Ukažte svoji plochu #14

ladinpraha*
19.09.12 21:55
hodnocení

0x

.

Ukažte svoji plochu #15

hodnocení

0x

Prostě, není nad čistou plochu.

Proč si ji hned zaneřádit vším možným i nemožným.

hodnocení

0x

Prostě není nad čistou plochu.

Proč si ji zaneřádit vším možným i nemožným.

Ukažte svoji plochu #16

martinzprahy*
hodnocení

0x

No řekněme že rád hraju

doplněno 19.09.12 22:15:

ps ten Steve tam v pravo nahoře je moje animace... VLASTNÍ! *frajer*

doplněno 19.09.12 22:17:

Jo a těch Cracků a Prográmku na hacknutí Steamu si vůbec ale VŮBEC nevšímejte *jasne*

Ukažte svoji plochu #17

Kdybys na ty věci neupozorňoval, tak bych si toho ani nevšiml.

PS.: Nevěděl jsem že se Steam dá hackovat. Já to totiž nepotřebuju!

martinaa*
19.09.12 22:16
hodnocení

0x

hodnocení

0x

B-17 :)

doplněno 19.09.12 22:17:

Tak teď i obrázek

Ukažte svoji plochu #19
ar*

Hezká Flying Fortress, podle střilny jde o B-17 G *smich*

Je to Géčko, tihle warbirds jsou má srdcová záležitost!

BTW - před chvílí jsem našel tentýž letoun na ještě hezčím snímku, takže asi také změním plochu :)

airliners.net/...

buss

No ono jiné B- vypadají jinak i tvarem, že...

ar*

" No ono jiné B- vypadají jinak i tvarem, že " Třeba Liberator a nebo Marauder tak ten určitě na první pohled. *smich*

hodnocení

0x

Moji oblíbení.

Ukažte svoji plochu #20
bena*

Koukám, že máte novější Windows - vím, že jste mi psala, že máte IE8. Nainstalujte si IE9, je pro Váš systém dostupný. Instalace je jednoduchá a určitě IE9 oceníte :)

Ke stažení: windows.microsoft.com/... nebo software.seznam.cz/...

fram
20.09.12 09:51
hodnocení

0x

hodnocení

0x

Já moc často pozadí měním. Klidně několikrát do týdne. Vždycky, když mám novou fotku, která se mi líbí. A na spořič má celou složku, kde si ukládám všecko, co chci často vidět.

Ukažte svoji plochu #22

Včera navečer jsem od bratra dostala novou fotku. Šup a už je na pozadí :D

Ukažte svoji plochu #23
itan71*

Šup na pozadí? No jo ale jejich tam víc tak na které!

ladaadal*
hodnocení

0x

Já mám comp na práci, takže, co mě tam napadne strčit po instalaci systému při nastavování svým potřebám, to tam mám, dokud neformátuju HDD, což je tak po 2-3 letech. A teď už jedu vlastně druhé období, takže mám stejnou tapetu 5 let. A to doma i v práci. Jinak spořiče mám vždy vypnuté. Stejně nic neuspoří a zpomaluje to náběh.

sosacek
20.09.12 12:39
hodnocení

0x

konečně.. :)

Ukažte svoji plochu #24
stribrnak*
hodnocení

Sosáčku,vy to máte ale znezaneřáděný,vám musí trvt pěkně dlouho než se vám systém načte,takový hejno ikon*nevi*

sosacek

A já si myslel jaký v tom mám pěkný pořádek.. :) jinak načítám cca 20 vteřin.. - mám tam vše co potřebuji :)

bena*

Ikony jsou spouštěče programů a ty mají prakticky zanedbatelnou velikost...

upřímně, známý má na ploše dohromady přes 90GB dat (ne přes zástupce, ale přímo na ploše) a na rychlosti načítání systému se to nijak negativně neprojevilo :)

bena*

Každý soubor si vytváří miniatury - zvlášť filmy a obrázky, a to je pak znát pak... :)

sosaček, jak jsi tam udělal ty funkční hodiny? *hi* Poraď mi, prosím.

doplněno 21.09.12 07:00:

Děkuji všem za radu. Našla jsem, jak to jde a to pro mě úžasné. Děkuji všem *pusa*

sosacek

Pravým tlačítkem myši kliknout na plochu, z nabýdky otevřít miniaplikace - jsou tam hodiny a několik dalších/kalendář, kurzy

měn, sledování rychlosti paměti a další./Ale pozor, tyto funkce má pouze W7 a asi vyšší.. :) XP -ne!

aroff

Miniaplikace byly už ve Vistách.

Těch aplikací na analogové hodiny je i volně ke stažení vcelku dost, např zde:

slunecnice.cz/...

ladaadal*

Žovko, kdysi jsem měl nějaký prográmek a na ploše jsem měl funkční kukačky. Dokonce se dalo i naštelovat, že kukaly jako opravdové. To bylo ještě lepší než tyhle kuchyňské *smich*.

Ale už je nemám*frajer*.

hodnocení

0x

nikdo si tu nenechavá měnit obrázky každých pár minut těmi co se stáhnou z webu? :) Sice Bing, ale obrázky dobrý.

Ukažte svoji plochu #25
stribrnak*
hodnocení

Babkazov klikněte na ikonu postranní panel a tam ty hodiny najdete,klikněte poté na plus a hodiny se vám ukáží,ty dáte na plochu dvojklikem,mě to takhle jde

S

Ukažte svoji plochu #26
hop®

Admine, to určitě nééé,

obrázek volím tak abych ho nemusel brzy měnit, a podle jeho barevnosti si poskládám ikony na ploše, aby byly tematicky seřazené, dobře viditelné a nezakrývaly nejhezčí část obrázku! ;)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tak ještě PC. Na plochách mám samozřejmě neskutečný binec, ale teď jsem ho strategicky schoval pod koberec.

Ukažte svoji plochu #27

hodnocení

0x

Tak ať je tu od každého os něco..

doplněno 21.09.12 17:11:

pff

doplněno 21.09.12 22:11:

Znám hezčí zadky ale už nemaj ty rozkošný gaťky...

Ukažte svoji plochu #28

Hmm, pěknej zadek. *uspech*

doplněno 21.09.12 22:15:

Hele, máme tu básníka. *smich*

doplněno 21.09.12 22:16:

Heleď nemoh bys to všecko zazipovat a poslat? Rád bych se pokochal. *hi*

doplněno 23.09.12 21:27:

Třeba na mejl. fatalwir@fatalwir.cz

doplněno 23.09.12 21:28:

Áha tak teď už mi to asi došlo. *hi**smich*

doplněno 24.09.12 00:20:

Chtěl jsem od tebe poslat mejlem další zadky o kterých jsi psal, ale asi jsi neměl na mysli fotky a to mi došlo až později.

Poslat?

doplněno 24.09.12 00:17:

A co došlo bo mi ne :D

ladaadal*
hodnocení

0x

Já teda na tohle čumím už asi těch pět let.

doplněno 21.09.12 17:46:

No ještě nezapomenout vloži to do odpovědi, že...

doplněno 21.09.12 17:56:

No ještě nezapomenout vložit to do odpovědi, že...

Ukažte svoji plochu #29

hodnocení

0x

IE není IE, ale složka s dokumenty atd.

Ukažte svoji plochu #30

Chytrý způsob jak schovat složku. *hej**palec*

bena*

Máte tam starou verzi IE, doporučuju aktualizovat na verzi 9...Jádro IE využívá spousta programů, například Skype a další...

P.S.: Nechci prudit, ale Chroma bych z počítače vyhnal...nechtěl bych tam mít toho slídila ;)

Vzhledem k tomu co tu kdo na poradnu píše je Program od google ten nejmenší problém...

1. Na Chrome nedám dopustit, a sledování mu odpustím. Ostatně, to dělá už i QIP...

2. IE v počítači nemám a ani nechci :D

Ale jo. IE v PC máte. ;) Je tam od nainstalování systému a zbavit se ho (téměř) nedá.

doplněno 22.09.12 06:34:

Možná jste ho odmítla, ale stejně tam je. Akorát o něm nevíte. :-P

stribrnak*
hodnocení

přesně tak Fatale,má ho tam*palec*

S instalací Windows jsem ho odškrtla, takže je tam leda nějaká hnusná základní neprohlížečová verze. Prohlížeč IE jsem odmítla instalovat.

doplněno 22.09.12 10:30:

Jak říkám - je tam ta "jádrová část" IE - jinak bych asi Win nerozjela, ale není tam samotný prohlížeč. Stačí, když ho tu nedokážu vyhledat, prostě prohlížeč IE nemám - neinstalovala jsem ho. Už od Vist jde IE odinstalovat/neinstalovat a nechat si jen tu základní neprohlížečovou část pro chod Winů.

Chrome je rychlé, přehledné, samo se aktualizuje, má spoustu doplňků. Neinstalují se do něj žádné toolbary ani když zapomenu odškrtnout políčko. Není těžkopádný jako Firefox ani pomalý a poruchový jako Opera. A není to shit, co musí vydávat každý měsíc novou opravu, protože tam najdou novou bezpečnostní díru jako u IE. A zmiňovala jsem to, že aktualizace si instaluje sám?!

doplněno 22.09.12 10:32:

A ještě - pokud je tam nějaká ta jádrová část IE, tak se aktualizuje s Windows aktualizacemi, takže i ta jádrová část je nejnovější.

Konečně někdo, kdo se zastane chromu.*palec**palec**palec*

doplněno 22.09.12 01:06:

Kolikoli.

doplněno 22.09.12 01:07:

Kolikokoli.

hodnocení

0x

obyč. plochu,stejně ji vlastně ani nevidím,bo jsme stále na netu :-D

Ukažte svoji plochu #31

solenza*
hodnocení

0x

Ještě jsem zapomenul přidal plochu z Win 2000, které ale používám méně, než XPčka, mám je na PC jako záložní OS.

Ukažte svoji plochu #32

hodnocení

0x

Tedy i já se podělím.

Ukažte svoji plochu #33

hodnocení

0x

Na ploše mám střídavě jednoho nebo druhého syna nebo psa nebo jakoukoli kombinaci uvedeného. A strašně zapleveleno ikonami, protože nevím, co můžu smazat a co ne (za asi 10 let se tam toho naskládalo...)

inzinyrka - také tak jsem měla zapráskanou plochu a tak jsem si udělala jednu složku a naskládala do ní všecko, o čem jsem si myslela, že k něčemu je. A druhou složku s nápisem Nepoužívané a to, na co jsem nesáhla delší dobu, jsem naskládala do ní. Jednou za čas ty složky mladí otevřou a vyřadí to, co k ničemu není.:D Neodborné, ale účelné.

Já většinou ikon na ploše otevírám okno se skupinou dalších ikon. Takže na ploše jich není nepřehledné množství a otvírám postupně jen ty skupiny, které zrovna potřebuju.

doplněno 26.09.12 12:49:

takhle

Ukažte svoji plochu #34

Magdon. Ja mam hry take takhle ve slozce, ale neoteviram slozku. Mam ji zasupovaci primo na plose. Staci najet na kraj monitoru a lista se vysoupne. Takze mi nikde nic nestrasi. ;)

Celkový počet používaných ikon mám (odhadem) tak 150. Na ploše jich je jen nezbytné množství. Těma otvírám podokna (případně v několika vrstvách) s dalšími ikonami, vztahujícími se k určité záležitosti. Kdybych měl mít všech 150 ikon na liště, rozhodně by to na přehlednosti nepřidalo, lišta by zabrala půl plochy. Co se týká popisů, orientuju se spíš podle obrázků (často si je sám tvořím), než podle textu. Zkratky dělám výjimečně, při takovém množství ikon bych se v nich za chvíli nevyznal.

dzordz*

Ve vistách/win7 stačí zmáčknout woknoklávesu a napsat kus názvu :) Ve winxp bych to hodil taky do jedný složky, ale pojmenoval bych je nějak rozumně, tří-čtyřpísmenný názvy, přidal bych tu složku do systémový proměnný path a spouštěl bych to přes winkey+R :)

Přejmenovat jeepforum na jf, pro spuštění win+R, jf, enter. Hotovo :)

malyskolak
03.10.12 23:57
hodnocení

0x
...

malyskolak
04.10.12 00:12
hodnocení

0x
... znova

malyskolak
hodnocení

0x
znova a ted uz to pujde
Ukažte svoji plochu #35

mildaivos
04.10.12 10:57
hodnocení

0x

:D

mildaivos

buss
hodnocení

0x

Moja plocha...

Ukažte svoji plochu #36
mengel
04.10.12 14:23

No fůj *blee*

ladaadal*

Předpokládám, že to bylo na ty ikony, nikoli na obsah té plechovky*smich*.

itan71*

@buss a to malé autíčko ve stejném provedení máš?

doplněno 04.10.12 17:53:

menge a to už se Ti líbí víc?

doplněno 04.10.12 18:01:

Trochu chybička s připojením

doplněno 04.10.12 18:10:

Tak ještě jednou

Ukažte svoji plochu #37
buss

ááááááááááááááá Japancamp

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]