Nejste přihlášen/a.
Už od odpoledne mě bolí hlava. (Připomínám to, že mám rýmu) A teď večer mě začala bolet natolik, že jsem s musela vzít Paralen. Taky se cítím jakoby trochu opilá a teď mě začalo bolet za krkem. Myslíte, že budu nemocná, nebo je to jenom dnešní nevolnost? Díííky
Když na člověka příjdou takovéhle pocity, je nejlépe zaktivovat imunitní systém, který pracuje nejlépe v teple. Takže to chce teplý nápoj nebo talíř horké polívky, ponožky a pod deku, zahřát se a ještě lépe, usnout. Právě pro proto se horečka nemá srážet léky, když je pod 38´C. Dovolit imunitě, ať se o problém postará. Až když se teplota zvýší nad 38, pak teprve nasadit léky a když vystoupí nad 39, tak zábal, někdy stačí jen na nohy a ruce. Na vira neplatí nic, jen imunita.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.