Škvaříte doma sádlo? Postup

Od: Datum: 19.09.12 16:50 odpovědí: 4 změna: 19.09.12 17:11

všechny zdravím,máte nějaký speciální postup při škvaření sádla?

děkuji za příspěvky

S


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: hahanaj*
Datum: 19.09.12 17:00
 

nyní už ne ,ale dříve jsme ho škvařili

nakrájet na kostičky a podlít vodou a dusit , občas zamíchat ,když se začnout tvořit škvarečky, tak podlít trochu mlékem ,aby zezlátly a pak sádlo přecedit a škvarky posolit a dát si s chlebem

a nebo umlít a udělat pomazánku v sádle nám škvarky nechutnaly

Datum: 19.09.12 17:04
 
avatar

Stejně jako hahanaj ale škvarky nikdy dopředu nesolím aby nezvlhly. Zkušenost moje je, že troška doma vyškvařená není ono, my se domluvíme rodina a koupíme sádlo od řezníka, vyšvaříme v kotlu, práce na půl dne a srandy kopec.

Od: hahanaj*
Datum: 19.09.12 17:09
 

jasně to si osolí ten kdo si dává s chlebem čerstvé a zbytek se vždy hned rozemlel na pomazánku

Od: bagi®
Datum: 19.09.12 17:11
 

ano škvaříme, není nad domáci škvarky. Sádlo nakrájím na kostičky, malinko podliji a pak škvařím. Dokud se dělají bublinky. Pak sádli sliji a škvarky malinko poliji mlékam. To aby pěkně zrůžověly.

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.