Nejste přihlášen/a.
všechny zdravím,máte nějaký speciální postup při škvaření sádla?
děkuji za příspěvky
S
nyní už ne ,ale dříve jsme ho škvařili
nakrájet na kostičky a podlít vodou a dusit , občas zamíchat ,když se začnout tvořit škvarečky, tak podlít trochu mlékem ,aby zezlátly a pak sádlo přecedit a škvarky posolit a dát si s chlebem
a nebo umlít a udělat pomazánku v sádle nám škvarky nechutnaly
Stejně jako hahanaj ale škvarky nikdy dopředu nesolím aby nezvlhly. Zkušenost moje je, že troška doma vyškvařená není ono, my se domluvíme rodina a koupíme sádlo od řezníka, vyšvaříme v kotlu, práce na půl dne a srandy kopec.
ano škvaříme, není nad domáci škvarky. Sádlo nakrájím na kostičky, malinko podliji a pak škvařím. Dokud se dělají bublinky. Pak sádli sliji a škvarky malinko poliji mlékam. To aby pěkně zrůžověly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.