Nejste přihlášen/a.
Rád bych znal názor občanů města Liberce na lékaře v centru+ Moje orginace+,do které jsem se před třemi roky nechal nalákat,vzhledem k tomu,že jsem k původnímu praktickému lékaři měl daleko ze svého domova a tato orginace je v centru města,takže blíže,bohužel však jsem udělal chybu,protože s personálem této orginace nejsem spokojen.Lékaři jsou bud opilý,když vypisují léky pro pacienty,nebo jsou to děti,kteří si na lékaře hrají a vůbec nerespektují skutečné potřeby podle lékařských karet,které mají ne jen v počítačích.Už třikrát za sebou se mě stalo,že mě lékař napsal nesprávné léky na vysoký tlak s tím,že prý jsou levnější náhradou,což ale pravda néní,dále já mám potřebu vždy na tři měsíce,což se nedodržuje.Některých léků mám až moc a jiných zase málo,stejně tak,se přehlíží moje písemné požadavky na léky,které mám předepsané již řadu let a které měnit nepotřebuji.Když si přijdu do recepce s tím,že potřebuji napsat léky,tak mě recepční odkáže na příští den s tím,že pan doktor nemá čas a že je napíše až ten čas bude mít,tedy večer a když tedy přijdu druhý den,tak mám napsané leky úplně jiné, než které potřebuje a kdyby to člověk nekontroloval po něm,tak by asi dříve umřel a o to asi nyní jde,snížit počet důchodců.Takové je moje poznání této nové lékařské společnosti v centru Liberce po 3 letech která se jmenuje MOJE ORGINACE. Jaký názor máte vy?
Sestra tam chodí, zeptám se. Mně je ten systém, co tam panuje, docela proti mysli, takže jsem to nezkoušela. Už ta reklama, střídání doktorů, napovídá to o tom, že na tom někdo vydělává (chce vydělávat), ale ti doktoři to nebudou, ti jsou jen zaměstnanci.
Ale všichni nahoře asi mají pravdu (ať je to jakýkoliv lékař) - získat jiného (já si doktorku Kofferovou naproti bývalému Lipu nemůžu vynachválit, ale nevím, zda bere) a/nebo stěžovat si. To, že recepty lékař nevystaví na počkání, je naprosto normální a pochopitelné. Správnost léků také vždy kontroluji, i když, pravda, nikdy se mi nestalo, že by byl nesprávný.
"A o to nyní jde, snížit počet důchodců." Si fakt myslíte, že Vám lékař schválně předepíše špatné léky, protože jste důchodce, abyste jako umřel? Bez komentáře.
Každopádně dám ještě vědět...
Dobrý den, děkuji Vám za vaše názory,které ocenuji.Uhodila jste kladívkem na hlavičku,lidově řečeno,protože v této lékařské společnosti se pravidelně střídají lékaři a každý z nich pacienta bere jinak,bez ohledu na to, co je psáno ve zdravotnické kartě a tento přístup je vůči pacientovi špatný.Toto poznání mám však ne jen já.Stěžovat si na takovéto jednání je stejné,jako prosit pána boha.Jedině odejít jinam a mít doktora,který mě bude mít trvale na starosti,To je mě nyní jasné.Také jsem už pochopil to,proč tato společnost pravidelně loví před ordinací nové lidi a přesvědčuje k přihlášení u této lékařské společnosti.Jest-liže jsou lékaři ve stavu plném a už nepřijímají nové pacienty,tak zde je to obráceně.Takový je můj názor.Jinak však ostatní náležitosti beru s humorem,stejně jako i to jest-li umřu dříve nebo později.
Jste si naprosto jistý, že se to jmenuje Orginace? není to Ordinace? Pokud je to ta "orginace", tak je mi to celé podezřelé. Podle mne to vůbec nic neznamená.
Máte pravdu,orginace a ordinace,néní jedno a totéž,takže se vám omlouvám za můj překlep.Já jsem bohužel lidový typ a ledacos překousnu u lidí,kteří se třeba spletou a píší jinak,než myslí,mě stačí třeba to,že celý článek se točí kolem něčeho,abych si ostatní už domyslel a taky na něj správně reagoval.Mě nikdy ani ve snu nenapadlo to,abych někoho odsuzoval za jeho chybu,at je jakákoliv,třeba jen proto,že je to lidské a pozná to v našem životě každý z nás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.