Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeočkovaní proti tetanu - kam injekce?

Od: ockovak odpovědí: 12 změna:

Prosím Vás, jdu na přeočkovaní proti tetanu :) ... řekněte mi injekce se píchá do zadečku? nebo do paže? :) přála bych si tu druhou možnost! ... A mohla bych si vybrat, že bych chtěla do ruky? Měla by mi doktorka vyjít vstříc?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

do zadnice

hahanaj*
hodnocení

0x

ano dává se injekce i do ramene - pokud si řekneš - sice to bolí , ale zadek taky bolí

dzordz*
hodnocení

0x

Naposled mi nabídli levé rameno nebo pravé rameno :)

ohneta*
hodnocení

0x

No prý se píchá do ramene, když jsem byl naposled, tak to bylo ještě do zadku. Tam to bolí asi míň bych řek

lidus*
hodnocení

0x

Do zadečku a vůbec to nebolelo.

Tak tak, byl jsem na ní před čtrnácti dny a než jsem se rozkoukal, měl jsem ji bodnutou.Pak jsem to dva dny lehounce cítil, ale fakt naprosto neznatelně.

daniell*
hodnocení

0x

mě dávali na výběr buď do paže nebo do zadku když sem řekl do paže tak mě doktorka odpověděla že do paže to bolí a často omezí krátkodobě hybnost že to píchne do zadku a nebude to bolet měla pravdu ;)

olaf71*
hodnocení

0x

mě to naprala doktorka do ramene. první den OK, ale pak jsem týden nemohl spát na boku. ptala se mě do kterého to chci, aby mi to co nejmíň vadilo. pokud máš sedavé zaměstnání, tak do zadečku *smich* raději ne.

ten smích u zadečku je úmyslně. když si vzpomenu na holky u nás v kanclech, tak to není zadeček

hodnocení

0x

Záleží na lékaři. Možné je obojí... Lékař(ka) může ale nemusí vyjít vstříc.

hodnocení

0x

Já v životě nedostal žádnou injekci do zadnice. Vždycky do ramen.

hodnocení

0x

Dobr ýden, teď jsem byla na přeočkování proti tetanu. íchli mi ji do paže. Nebojte se , když pár dnú budete to místo cítit a trochu mi ro i zarudlo. Zdravím kenyska

hodnocení

0x

Vždycky mi jí píchli do zadnice. Je lépe osvalená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]