Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Založení bezpečnostní agentury

Od: cmelak® odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny, má někdo zkušenosti se založením CBS? Mám na mysli právní podmínky založení, požadavky na vzdělání apod. Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

standa111
hodnocení

0x

Pravděpodobně nemáte tušení, co to obnáší a chcete za každou cenu přijít o vložené peníze.

mp*
hodnocení

0x

Já bych to neznevažoval. Prostě je fakt, že je možno založit firmu na zelené louce. Spíše jsem skeptický k tomu, že se tady dotyčný ptá. Pokud takto začíná, nevím, nevím. Ale když někdo hodně chce a zná může dosáhnout.

buss
hodnocení

0x

Už jste se podíval do živn. zákona? Zadejte třeba právní postavení bezpečnostních služeb a pod. Policejní škola učí: Soukromé bezpečnostní služby (právní podmínky vzniku soukromé bezpečnostní služby, právní rámec činnosti postavení pracovníků soukromých bezpečnostních služeb). Kontaktujte se. Sežeňte si raději někoho, kdo to zavede do praxe, než sekat chyby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]