Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co koupit pritelovi?

Od: lucinkaa* odpovědí: 15 změna:

Dobry, den jsme s přítelem přes 3 měsíce a pristi tyden má narozeniny, mohla bych vas poprosit o nejaky rady, co by kluka potesilo :) (cena tak do 1000kc)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaltopic*
hodnocení

0x

A kolik mu (vám) je?

lucinkaa*
hodnocení

jemu bude 20 a me je 19

filipp*
hodnocení

0x

A má nějakýho výraznýho koníčka? Sport, hudba, alkohol? :)

lucinkaa*
18.09.12 09:09
hodnocení

fotbal

michaltopic*

Tak třeba pravý originální dres jeho oblíbeného klubu. Kalendář (s fotbalistama nebo fanynkama :) ). ... atd. je toho spousta. Zkuste se zeptat jeho maminky ;)

lucinkaa*
hodnocení

On uz prave vsechno ma..:D s fotbalistama...premejslela jsem ze mu koupim listek na nejakej zapas, ale o tomhle jsem se tuhle bavili a on na to má nejaky slevy do vip sekci a podobne..takze nevim...

michaltopic*

Chápu, tak prďte na fotbal, vemte nějakou dobrou kamarádku, zajděte na kafe nebo vínko do města a po pár hodinách budete mít plnou tašku dárků :)

sarkaona*
hodnocení

0x

Pěkný přívěšek na klíče

artrosis
hodnocení

0x

Mě osobně by stačilo, kdyby moje slečna se mnou na narozky zašla na večeři, potom menší procházku městem, a večer se ke mě přitulila v postýlce ;) . Někdy je to lepší, než jakýkoliv materiální statek *smich*

bubble*
hodnocení

0x

Upečte mu dort :) Uvidíte, že takovej dárek, kterej vyrobíte a pak si ho ještě spolu můžete smlsnout by ho určitě potěšil :) Nemusí to bejt žádný mistrovský dílo. Stačí nějakej obyčejnej a pak pěkně barevně nazdobit. K tomu dalšímu dárku, co nějaké DVD nebo knížka o fotbale. To by se mu mohlo líbit, pokud ještě nemá.

kamill*
hodnocení

0x

Pre pánov od 10 po 70 rokov je vždy významný dar značkový Vreckový Śvajčiarsky armádny nožík s roznym počtom čepielok ,nožničiek ,otváračikov ,nástrojov od 500-1500 Kč. Nikdy ho nestratí

kamil - Náš mladý, tedy můj zeť, to také tak má. Nůž má parádní a už ho má velice dlouho. Kapesník doma zapomene, ale nůž ne. Červený, s bílým křížkem. *palec*

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

I já se přimlouvám za dort. Dort ve tvaru fotbalového hřiště. Nahoru polevu posypanou zeleným kokosem, dvě malé branky dva fotbalisty, míč(dá se běžně koupit i v cukrárnách). Krémem vyznačíte čáry, jaké jsou na fotbal. hřišti. Kýč, ale fotbalistu potěší.

ducati996*
hodnocení

0x

Nechávala jsem přítelovi udělat k svátku hrnek s logem jeho motorky. K narozeninám jsem mu dala puzzle kde je jeho motorka a k ní jsem od kamarádky nechala photoshopem posadit Valentina Rossiho *smich* Když mě nic nenapadá,nechávám mu udělat takový nějaký dárek s fotkou nás nebo něčeho co má rád a vždycky ho to potěšilo ;)

brambora*
hodnocení

0x

Ahoj, co takhle mu udělat pěkný večer..Uvaříte něco dobrého co má rád, upečete a nazdobíte nějaký maličky dortík (kluci na sladký většinou moc nejsou,takže stačí malinký-jde o gesto) a potom si třeba s lahví vína posedíte u nějakého filmu o kterém se můžete bavit (tedy něco co jste už viděli a líbilo se to-nemusí to být film,který jste viděli společně,stačí nějaký o kterém jste od něj slyšela,že je supr...nebo vyberte něco z klasických kultovních filmů) no a pak šup do něčeho sexy a podarujte ho jak nejlíp dovedete. To musí potěšit každého.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]