Nejste přihlášen/a.
Dobry, den jsme s přítelem přes 3 měsíce a pristi tyden má narozeniny, mohla bych vas poprosit o nejaky rady, co by kluka potesilo (cena tak do 1000kc)
Tak třeba pravý originální dres jeho oblíbeného klubu. Kalendář (s fotbalistama nebo fanynkama ). ... atd. je toho spousta. Zkuste se zeptat jeho maminky
On uz prave vsechno ma..:D s fotbalistama...premejslela jsem ze mu koupim listek na nejakej zapas, ale o tomhle jsem se tuhle bavili a on na to má nejaky slevy do vip sekci a podobne..takze nevim...
Upečte mu dort Uvidíte, že takovej dárek, kterej vyrobíte a pak si ho ještě spolu můžete smlsnout by ho určitě potěšil
Nemusí to bejt žádný mistrovský dílo. Stačí nějakej obyčejnej a pak pěkně barevně nazdobit. K tomu dalšímu dárku, co nějaké DVD nebo knížka o fotbale. To by se mu mohlo líbit, pokud ještě nemá.
Pre pánov od 10 po 70 rokov je vždy významný dar značkový Vreckový Śvajčiarsky armádny nožík s roznym počtom čepielok ,nožničiek ,otváračikov ,nástrojov od 500-1500 Kč. Nikdy ho nestratí
Nechávala jsem přítelovi udělat k svátku hrnek s logem jeho motorky. K narozeninám jsem mu dala puzzle kde je jeho motorka a k ní jsem od kamarádky nechala photoshopem posadit Valentina Rossiho Když mě nic nenapadá,nechávám mu udělat takový nějaký dárek s fotkou nás nebo něčeho co má rád a vždycky ho to potěšilo
Ahoj, co takhle mu udělat pěkný večer..Uvaříte něco dobrého co má rád, upečete a nazdobíte nějaký maličky dortík (kluci na sladký většinou moc nejsou,takže stačí malinký-jde o gesto) a potom si třeba s lahví vína posedíte u nějakého filmu o kterém se můžete bavit (tedy něco co jste už viděli a líbilo se to-nemusí to být film,který jste viděli společně,stačí nějaký o kterém jste od něj slyšela,že je supr...nebo vyberte něco z klasických kultovních filmů) no a pak šup do něčeho sexy a podarujte ho jak nejlíp dovedete. To musí potěšit každého.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.