Nejste přihlášen/a.
Dobrý den máte někdo zkušenost s celní správou?objednala jsem si hubnoucí tablety z číny ale tady se neprodavají, teď mi přišel doporučený dopis, že je balík na celnici.Bojím se aby mi balík vydali? má někdo zkušenost?děkuji za odpověď
Proč by Vám ho nevydali? Když je na celnici, tak budete muset platit clo. Tak to fungovalo před desítami let, prostě když jsem něco poslala domů, tedy sem, tak to šlo přes celnici. Proč tedy hubnoucí tablety podléhají clu, to nevím. A jsou tam fakt prášky na hubnutí, nebo v tom je nějaký "háček"?
suzymon: jsou tam opravdu jen tablety.(objednané pro mamku, jelikož je obezní a nechce se jí platit velké peníze za meridii která jí pomohla a tento lék má stejné složení...je to jen 30tablet)balík byl odeslán jako grift.. )-nevím co by se stalo kdyby to celně zabavili?abych neplatila nějakou pokutu..clo se tam neplatí to se platí až nad určitou částku
Pokuta se neplatí, gift je jim šumák.. berou to podle ceny a údajně ji ty bestie dostanou z odesilatele...
Limit je myslím 20 anebo 22 eur pak se platí clo...
Popravdě myslíte že tablety pomhou, kdyby ano tak nejsou dávno nemocní...
A co se třeba zeptat přímo jich, na té celnici? Přece jste neporušila žádný zákon, tak mi to nejde do hlavy. Přece v dnešní době není možné, aby se dělo to, co před pvětadvaceti lety. Já bych se zeptala přímo na celnici. Žádala bych vysvětlení. Přece máte právo balíček nepřijmout, pokud by byla cena nějak přemrštěná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.