Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rostou houby?

Od: 2874® odpovědí: 8 změna:

Ahoj jste tu někdo z Rakovnicka? Rostou houby kolem Řevničova? dík Tom

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrnousek*
hodnocení

0x

Vůbec. I když teď celkem pršelo, v lesích je sucho a ani prašivka. S bráchou jsme byli u Skryj a tam jsme našli dva hřiby, dvě bedly a jednoho kluzka. :-/

lidus*
hodnocení

0x

Já se právě vrátila z chalupy a i ten nejlepší houbař z vesnice říká, že roste prdlajs, Vyškovsko.

hodnocení

Tak se pleteš! hodky a plný koš!
doplněno 19.09.12 10:19:

2

hodnocení

0x

Padubicko: rostou, ale není to nic moc. Našla jsem asi 6 hřibů, 6 křemenáčů, 4 kozáky, no a nějaké ty strakoše, poddoubníky a klouzky. Čekala jsem, že to bude podstatně lepší. Když bylo hezky, bylo sucho. Teď sice zaprší, ale zase je zima.

Ale houbařská sezóna ještě zdaleka nekončí, uvidíme, možná, že nás příroda příjemně překvapí. jaga.

sebod*

Hradec Králové - rostououou!*hej* A mocinky moc *uf*

uska*
hodnocení

0x

8metrů od chaupy roste jedna břízka a tohle bylo včera pod ní. Co potom musí být v lese?

doplněno 19.09.12 16:15:

druhý pokus fotky

Rostou houby?

partys*
hodnocení

0x

Zajedˇte si do Rumunska tam tedˇ začali růst.

://email.seznam.cz/viewAttachments?sessionId=&messageId=6034

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]