Nejste přihlášen/a.
 Zítra potřebuju nejít do školy. Ale fakt. Myslíte si, že jde aby mi ráno bylo špatně? Klidně i třeba onemocnět? Díky za všechny rady, jak onemocnět.  A to, že se mám učit apod. mi prosím nepište, jen ty rady. Ono to totiž není jen o tom učení, že zejtra potřebuju nejít do školy
 A to, že se mám učit apod. mi prosím nepište, jen ty rady. Ono to totiž není jen o tom učení, že zejtra potřebuju nejít do školy 
Jen bych potřebovala znát radu, jak onemocnět, nebo aby mi bylo ráno špatně. Prostý a jednoduchý
 Prostý a jednoduchý?jedna rada když nechceš psát školáčku šupajda do školy  je to pro každého a žádné odmlouvání
je to pro každého a žádné odmlouvání .Víš co říkal LENIN (pokud víš kdo to je) UČIT SE - UČIT SE - UČIT SE
.Víš co říkal LENIN (pokud víš kdo to je) UČIT SE - UČIT SE - UČIT SE
PALANA: nechceš se rozepsat, budiž...
 Je mnoho způsobů, jak si poškodit zdraví, aby se člověk zase rychle vrátil ke svému původnímu zdraví, mnoho podobných návodů znám z vojny, ale nebudu je popisovat, abys je náhodou nezneužila, když jsi tak tajemná... 
 začni už ted třeba rodičům naznačovat (průjem,zvracení) a ráno se najez a vem si projímadlo,nebo zkus simulovat (v tom ti neporadím co ti na rodiče zabírá,já už je mám ozkoušené)  copak ,píšete?
 copak ,píšete? 
nebo se ted jeste projdi jen ve spodnim pradle venku a poradne nastydni,osprchuj se ledovou vodou a na anginu zadelano pokud do skoly opravdu jit nemuzes
A potřebuješ nejít do školy jenom zítra, nebo i další dny? Pokud jenom zítra tak nechtěj onemocnět, ale zkus prostě jenom zasimulovat. Řekni, že se cítíš pod psa, nahraj bolest břicha, ráno buď 15 minut na záchodě a hned potom dojdi za mamkou a popros ji, ať tě nechá doma. No a jestli chceš aby ti bylo opravdu špatně, tak ztláskej páté přes deváté, ale výsledek rozhodně není zaručen :D Protože například já mám žaludek z ocele :D Jednou jsem snědla čtvrtku nutelly, párky, salám, kyselý okurky, čokoládový dortík se šlehačkou a zmrzlinou, na to česnekovou pomazánku a celý jsem to zapila pivem :D A špatně mi nebylo ani omylem :P Jo ještě mě napadlo způsobit si kocovinu :D Ale pozor, to říkám jen z legrace, aby to nějaký člověk nevzal vážně a neobul se tady do mě. Předpokládám, že jsi ještě nezletilá a navíc- za prohibice alkoholu stejně moc neseženeš :D
Chápu, že nemáš ráda ty odpovědi typu: neporadím, radši běž do školoy
Já tě nechci zklamat mě je 12skoro13 a když jsem nemocný tak mi vádí, že nemůžu do školy.
Hele radši jít do školy i když jsou tam zlý spolužáci, nebo nechceš přijít protože neco si provedla a dostaneš trest
já jsem nechtěl chodit do školy ve čtvrté a třetí třídě, protože jsme měli plavání a já ho nesnášel
ale kvuli testu a podobně, no tak ho napíšeš blbě to se stane. Ale rozhodně si nenič zdravý, pak toho budeš litovat.
věř mi, že v životě jsou horší věci než škola, ale na druhou stranu, říká se že škola ti zničí život a sebere 20 let života
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.