Nejste přihlášen/a.
Zítra potřebuju nejít do školy. Ale fakt. Myslíte si, že jde aby mi ráno bylo špatně? Klidně i třeba onemocnět? Díky za všechny rady, jak onemocnět. A to, že se mám učit apod. mi prosím nepište, jen ty rady. Ono to totiž není jen o tom učení, že zejtra potřebuju nejít do školy
Jen bych potřebovala znát radu, jak onemocnět, nebo aby mi bylo ráno špatně. Prostý a jednoduchý
Prostý a jednoduchý?jedna rada když nechceš psát školáčku šupajda do školy je to pro každého a žádné odmlouvání
.Víš co říkal LENIN (pokud víš kdo to je) UČIT SE - UČIT SE - UČIT SE
PALANA: nechceš se rozepsat, budiž...
Je mnoho způsobů, jak si poškodit zdraví, aby se člověk zase rychle vrátil ke svému původnímu zdraví, mnoho podobných návodů znám z vojny, ale nebudu je popisovat, abys je náhodou nezneužila, když jsi tak tajemná...
začni už ted třeba rodičům naznačovat (průjem,zvracení) a ráno se najez a vem si projímadlo,nebo zkus simulovat (v tom ti neporadím co ti na rodiče zabírá,já už je mám ozkoušené) copak ,píšete?
nebo se ted jeste projdi jen ve spodnim pradle venku a poradne nastydni,osprchuj se ledovou vodou a na anginu zadelano pokud do skoly opravdu jit nemuzes
A potřebuješ nejít do školy jenom zítra, nebo i další dny? Pokud jenom zítra tak nechtěj onemocnět, ale zkus prostě jenom zasimulovat. Řekni, že se cítíš pod psa, nahraj bolest břicha, ráno buď 15 minut na záchodě a hned potom dojdi za mamkou a popros ji, ať tě nechá doma. No a jestli chceš aby ti bylo opravdu špatně, tak ztláskej páté přes deváté, ale výsledek rozhodně není zaručen :D Protože například já mám žaludek z ocele :D Jednou jsem snědla čtvrtku nutelly, párky, salám, kyselý okurky, čokoládový dortík se šlehačkou a zmrzlinou, na to česnekovou pomazánku a celý jsem to zapila pivem :D A špatně mi nebylo ani omylem :P Jo ještě mě napadlo způsobit si kocovinu :D Ale pozor, to říkám jen z legrace, aby to nějaký člověk nevzal vážně a neobul se tady do mě. Předpokládám, že jsi ještě nezletilá a navíc- za prohibice alkoholu stejně moc neseženeš :D
Chápu, že nemáš ráda ty odpovědi typu: neporadím, radši běž do školoy
Já tě nechci zklamat mě je 12skoro13 a když jsem nemocný tak mi vádí, že nemůžu do školy.
Hele radši jít do školy i když jsou tam zlý spolužáci, nebo nechceš přijít protože neco si provedla a dostaneš trest
já jsem nechtěl chodit do školy ve čtvrté a třetí třídě, protože jsme měli plavání a já ho nesnášel
ale kvuli testu a podobně, no tak ho napíšeš blbě to se stane. Ale rozhodně si nenič zdravý, pak toho budeš litovat.
věř mi, že v životě jsou horší věci než škola, ale na druhou stranu, říká se že škola ti zničí život a sebere 20 let života
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.