Nejste přihlášen/a.
Uvědomuji si, že methanolová aféra je vážná věc, ale přesto už se na toto téma objevily vtípky...
... alkoholici to nemaj lehky, svet jim ted pomalu ale jiste ztraci barvu...
Dívají se dva chlapi na český fotbal a jeden říká druhému: "Tak na tohle se dívat nebudu. Dáš si panáka?"
Nejpouživanější pozdrav dnešních dnů v ČR "RÁD TĚ VIDÍM"
Na moravu přišli noví věrozvěsti...Methyl a Pančoděj...
co rikas na prohibici? sem otravenej Ty jsi fanoušek metalu?Proč?
Že chodíš celý v černém.
A ty jsi fanoušek metylu?
Proč?
Já nechodím celý v černém... tyjo, dneska ten chlast vyjde dost draho... 20 korun panák a 200 000 slepecký pes...
Krkovičko, lidé jsou soucitní, a právě černý humor slouží k odreagování, abychom se z podobných průšvihů nezbláznili! Není to o p*deli ze smrti!
Jinak tohle je téma NEVÁŽNÉ, což znamená, že vážné a moralizující řeči sem jaksi nepatří, děkuji za pochopení, přeji hezký den, jdu si v místní hospůtce dát fernýtka na Vaše zdraví...
Víte co je ironie krkovičko a není to černý homor...
Skoro 20 "moraváků" zemřelo a byl realtivní "klid".. ale stačilo aby zdechnul jedinej pepík a z pepíkova a všeci se můžou najednou posrat... div se nepřetrhnou...
Brečet na pohřbu jinak je se třeba smát, i tomu smutnému...
Hangáre Přesně tohle jsme si říkali včera s bráchou. Dokud se to mlelo na Moravě, tak to bylo pro Prahu moc daleko. A najednou to mají za dveřma.
Krkovičko, myslel jsem to vážně. Pokud jsem Vás zklamal a toto zklamání Vás tíží pak se omlouvám, vážně, bez ironie. Schválně jsem už v názvu tématu dal najevo, co si představuji, že v něm bude, kromě Vašeho příspěvku se toho někteří zúčastnili a jiní se tématu vyhnuli, třebas velkým obloukem. Nemyslím, že bych se měl považovat za hyenu, a věřte, že v té hospůdce většinou i přemýšlím - nejen nad alkoholem. A věřte, neříkám to rád, ale Vy jste nezklamala...
Krkovičko, já su ze Zlína, ale nesdílím Váš pohled. V žádném případě se tu nikdo nevysmívá neštěstí druhých, stejné vtipy kolovaly i při povodních v 97. A dokonce kolovaly i mezi lidma, kteří byli přímo postiženi. Je to jen na pohledu člověka, já dokonce jednu oběť metylové aféry vzdáleně znal. Taky se nepovažuju za hyenu, proč taky? Český národ je známý tím, že v každé situaci dokáže i svůj smysl pro humor. Kdyby byli všichni upjatí, tak by to byla nuda ne?
Český národ to nikdy neměl lehké, proto tu vzniknul smysl pro ironii a černý humor. O povodních se taky v té době vtipkovalo. Ono to je tak, že člověk raději vtipkuje, protože jinak by musel brečet.
Co říci na závěr přemrštěně vážného?
Nic než, že takto to dopadá vždy, když stát reálně řídí, zákony si píše, kontrolu provádí, vše potvrzuje - organizovaný zločin.
A teď trochu vážně.V nemocnici dávají každému totálně nalitému preventivně kapačku do žíly s 10% alkoholem.Musí po dva dny na JIP udržet pacientovi hladinu alkoholu na 1,5 promile.A to není legrace.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.