Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pití alkoholu - musí všichni pít?

Od: olaf71* odpovědí: 15 změna:

připadá vám normální, že lidé v této době, kdy aféra "metylalkohol" drtí celou republiku, lidé musí tvrdý alkohol pít? připadá mi to stejné, jako by skočili z desátého patra paneláku a čekali jak to dopadne.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Pokud člověk propadne démonu alkoholu,tak je mu jedno že se všude hrozí metylem.On to prostě potřebuje a jde si za tím.Když už nemá co,vypije třeba i kolínskou.

krkovicka*
hodnocení

0x
Ano,připadá mi to normální.Obecně jde o těžký alkoholiky a stejně už ví že umrou,tak proč to odkládat?Zajímalo by mě jestli jsou nynější pijáci ti co si dají příležitostně,nebo radši se na to vykašlali.Pokuste se mi to nějak objasnit?Jde o lihoviny typu:rum,vodka,bylinné jako jagermister,myslivec?Nebo i jine?Piji Jameson,jsem ohrožena?
olaf71*
hodnocení

za mě jsou pro jistotu ohroženy všechny značky.

limoska*
hodnocení

0x

Ale to je stejné jako s cigaretami! Všichni kuřáci vědí, že kouření způsobuje rakovinu a přesto kouří! A ještě jsou agresivní, když jim nekuřáci vyčítají, že jim kouří pod nosem!

ohneta*

A stejné je to i s bůčkem! Jedlíci bůčku umírají na kardiovaskulární poruchy a přesto ho jedí! A jsou agresivní, když jim ten bůček někdo zakazuje!

A tak bysme mohli pokračovat dál a stejně se nikam nedostali. Pijani at pijí, kuřáci ať kouří, jedlíci bůčku ať bůčkují. Kdos bez viny, tak hoď kamenem.

Amen.

mowla*
hodnocení

0x

Já bych tyto konzumenty rozdělil na dvě skupiny - jedněm je jedno, co pijí - hlavně, že se motají... A druzí si nekupují alkohol ve stáncích a nepijí rum...

BTW - "...aféra...drtí...republiku..." - neprožíváš to trochu moc? Já nejsem zdrcen ani zděšen, na cancy ´uslintaných´ moderátorů ´znovaprímových´ zpráv nehledím a z metylu mám asi tolik obav, co ze silničního provozu, když potřebuju na druhou stranu ulice...

*smich**smich*

olaf71*
hodnocení

tak pokud není pro Tebe smrt zdrcující, tak pak je slovo "drtí" přehnané

já to neprožívám. lidí je jako ..., řekl poručík Hamáček

mowla*

"...smrt ... zdrcující..." - Tato není... Kdybych měl být zdrcen smrtí několika pijáků, co bych pak dělal při bouračce autobusu s děckama? Co bych dělal u havárky vlaku nebo letadla? A co při pomyšlení na situaci třeba v Súdánu?

momo*
hodnocení

0x

Na silnicích zemřelo za poslední měsíc XXX Llidí. Od zítřka by měla vláda zakázat jezdit. Taky furt slyšíte kolik zemře na cestách lidí a už se nad tím ani nikdo nepozastaví. A umírají tam lidi i nevinně. M.

hodnocení

0x

No, přijde mi, že se to hází na alkoholiky, ale slyšela jsem už několikrát ze svého okolí "Vždyť já to mám od souseda, ten ví, jak se pálí alkohol a stejně si dám jen jednoho frťana, vždyť jsou dneska ty oslavy!" atd. Lidi si prostě myslí, že se jich to netýká.

buss
hodnocení

0x

Ano, zcela normální, jiné věci, hrozby je také nezastaví.

hodnocení

0x

Mě už u lidí nepřekvapí nic. Spíš by mě zajímalo, kdy se začne dělat stejný cirkus kolem jogurtů, které neobsahují jogurt, ale jenom želatinu, škrob a aspartam, kolem chleba, který není z mouky, ale ze starých tvrdých skrojků, kolem salámů, které... no dalo by se pokračovat dlouho. Nějaký chlast s metanolem... jistě, je to hrozné, ale děje se to ve všech oblastech, jenom nejsou důsledky tak rychlé a přímočaré.

fram
hodnocení

0x

Methanol a následná prohibice drtí daně. Takže aféra pro výběrčí. Trvalo dlouho, než ta prohibice nastala, a už se přemýšlí, jak ji "Zmírnit".

Kvalita potravin klesá všeobecně. V tom alkoholu to nějaký mafián zblbnul nebo přepísk přidání. Lidé jsou strašně lehkomyslní: Jim se to nestane...prostě si tu vodku dáme. A pak se o slepého pána postará dcera...Zdaleka nejde jen o alkoholiky, i když ti jsou první na řadě jako největší spotřebitelé. nejnovější skóre: 19 - 20 mrtvých: Z toho už 2 mrtví Pražáci z popití na Smíchově, a myslím že z kolkovaného, 8 přiotrávených Slováků z importu z ČR...Je jqasné, že toho methanolu musely být cisterny a ti mrtví se napili téměř čistého.

Normální to není, ale normální není ani pomalé protiblbo - opatření. Přece vysledovat původ lahve musí byt pro policii hračka.

hodnocení

0x

Asi jem jim jedno co pijí. Hlavně že je něco.

hodnocení

0x

Jsem 100% abstinentka,nekuřačka a lidi co riskují i přes opakované výzvy,zákazy,opatření a upozornění "chlastají" o sto šest dál a končí otrávení v nemocnicích, bych nechala umřít.Těm co mohou za závadný otrávený alkohol bych usekala ruce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]