Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maska na karneval

Od: veruna07* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,potřebovala bych nějaké rady nebo nápad za co jít na karneval:)? Buď samotná nebo já a přítel jako dvojice. Nechceme něco jako čerta, čarodějnice a tak.Něco zajímavějšího:) V čem chodíte na karneval vy? Masku si spíš vyrobíme doma nebo seženeme nějaké oblečení u známých,ale celý kostým kupovat nechceme:)) Děkuju za každý tip či radu:)Verča

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Nebyla by špatná kopírka Verešove a Volopicha.Ti šli za avatary.Druhá z dvojic je červená karkulka a vlk.Další dvojce je Jack sparow a lady.Další co může být je když se oblečete za přísnou učitelku a žáka s kšandama.Policistka a vězeň.Myslím že inspiraci najdete.
doplněno 21.01.13 23:12: Úplná klasika je vinetue a rybana.Sama bych šla za upírku.Černé šaty vždy seženete.Vlasy mám dlouhé,černé stíny a uměle zuby.Pudr jako světlou pleť a rudě červenou rtěnku má snad každá dívka:)
mowla*

Dvojka? - Schwarzenberg a Zeman... *smich* S tím budete mít úúúúúspěch!...

:-D

askmenow*
hodnocení

0x

Zkuste se zamyslet nad něčím, co by se k vám hodilo, třeba nad postavami z oblíbeného seriálu (známého - aby byl kostým srozumitelný)

Mě baví takovéhle kostýmy:

flavorwire.com/...

static.brit.co.s3.amazona/...

flavorwire.com/...

flavorwire.com/...

creatingreallyawesomefree/...

hodnocení

0x

Nejjednodušší - byla jsem za pračlověka. Oblečená v novém pytli /kousal, potvora/, na nohou 2 prachovky, připevněné provázky. Po rukou i nohou nápadné chlupy vytvořené tužkou na obočí. Dlouhé zcuchané vlasy, nebo paruka, v nich zastrčená péra z bažantů či dravců /co jsem našla v lese/. Začerněný obličej. Velikou hovězí kost z nohy seženete na jatkách, vyvařit, odstranit zbytky tkání. A udělat si kamennou sekyrku z kamene a větve také jistě umíte. Rychlé, vtipné, nenákladné.

Pak jsem jednou získala 1. místo když jsem byla za kozu. Ušila jsem si veliké růžové vemeno s červenou mašlí na jednom struku, kožešinovou vestu, zvonec pod krk. Kojeneckou lahvičkou s mlékem jsem napájela přítomné muže. Nechtěli pít. Abych ztížila identifikaci, kdo vlastně jsem /moc to chtěli zjistit/, počkala jsem si pokaždé, až nikdo nebude na WC a chodila jsem do kabinky na "pány". Mysleli si, že jsem kluk. A tak mě poznali až při odmaskování o půlnoci.

Jsou to hezké a srandovní vzpomínky. Jaga.

olaf71*
hodnocení

0x

já chodil za SNÍH, pořád jsem padal *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]