Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lebka co sní

Od: skelet* odpovědí: 20 změna:

Mám prosbu jak poznám atrapu lidské lebky do pravé, a pokud je pravá kam ji odnést co sní nechci bejt plašan a běžet na první policejní stanici ,zůstaly mi neodstěhované věci po příteli a je tam .tak co tet děkuji

doplněno 28.05.15 00:26:

tohle je asi nej co sem našla nemám foták jak ji nafotit tu moji

Lebka co sní

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že policii nepotřebujete. Patrně ta lebka už nikomu neschází. Jinak, poznat by to mohl i laik - jiná barva, jiný materiál nebo (ne)poškození chrupu. Zdravím!

skelet*
hodnocení

chrup nemá a co sní nevadími že jí mám doma ale tak nějak k tomu mrtvému sice nevím kdo to byl ale zase si říkám když ji pohřbím tak ji může někdo najít a tet babo rad

hodnocení

0x

Nemůžete ty věci vrátit expříteli v balíčku poštou?

skelet*
hodnocení

nemám kontakt je to dlouho čekala sem a tet jsem to probrala jestli tam nejsou dokumenty a zbytek co šlo dala do azilu oblečení atd no a tohle kam?:)

lidus*
hodnocení

0x

Paráda, já bych si na zahradě udělala malé pohřebiště, vnučka by si tam dělala archeologické vykopávky. Bohužel tam máme jen lebku králíka a trochu se nám začala rozpadat. Kost od sádry, pryskyřice, plastu snad poznáte.

skelet*
hodnocení

právě že myslím že je pravá :(

ladinpraha*

To já bych jí vyhradil čestné místo vedle křišťálové koule. Mezi ně postavit ještě krucifix a nemělo by to chybu. :-D

doplněno 28.05.15 00:02:

Myslíš si, že je pravá? Prodávají se opravdu věrné napodobeniny, odlitky z originálů.

skelet*
hodnocení

Asi tak nějak to dopadne nemam srdce jí vyhodit nejsem sup abych jí prodala přece jen to byl kdysi člověk,kouli zrovna nemám ale zapadne někam kde ji neuvidí návštěvy tak nějak důstojně lidi maji doma urny tak co.

doplněno 28.05.15 00:14:

Zkoumala sem jí má lebeční švi a je jakoby porovitá hledala sem označení četla sem že se tak katalogizovaly ale nic , je taková prostě jiná .kdybych věděla že jí pohřbí když jí odnesu na pčr ale mám problém že nevím co sní udělají

buss
hodnocení

0x

Já bych ji prodal a neptal se.

petulka*
hodnocení

0x

dobrý den podle mě nemusíte nikam běhat.Ale hned se jí zbavte a to pokud možno co nejrychlejí.Mohlo by to mít nehezké následky nemyslím právní ale.

skelet*
hodnocení

jaké?

no a kam sní přece jen to byl kdysi člověk

majsterjoe*

A byl? Spoje lebečních částí jsou napevno? Nejdou vidět lepené spoje? Píšete že lebka patřila Vašemu bývalému příteli. Neměl v minulosti nějaký problém s bývalou přítelkyní? Třeba je to její pozustatek. Kdo ví? *nevi*

skelet*
hodnocení

švy nejsou slepené vypadá to jako kartáčky co do sebe zapadají není lepená nikde horní část se jakoby poskládá a zapadne ,nevím přítel byl vcelku normální:).

petulka*

dobrý den ještě se tu pořádně neviznám.pokud se tu dají psát nějaké něco jako soukromé správy tak ráda povím víc ale ne veřejně. děkuji za pochopení

skelet*

Dobrý den poslala jsem vám zprávu jde to

lebka
hodnocení

0x

Moje lebka toho sní hodně *smich*

Ale jestli je ta lebka už bez těla tak toho moc nesní :-P

skelet*
hodnocení

Aby ses víš co *ee**fn*

dasda
hodnocení

0x
Nabídněte ji svojí domovské škole k výuce biologie nebo pošlete anatomickému ústavu přu nějaké lékařské fakultě. Bude se hodit při výuce.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Omlouvám se, ale nešlo odolat. Já bych tu lebku nechal snít její sen. Ani nějaký mozek k tomu nebude potřebovat. Ahoj. A nebuť naštvaná.

hodnocení

0x

Přítel by měl vysvětlit, jak k lebce přišel. Pokud to nevysvětlí, šel bych to oznámit na policii, protože zacházení s lidskými ostatky upravuje zákon o pohřebnictví a zde může být založena skutková podstata přestupku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]