Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva hodinek

Od: gyr odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chci si kupovat Galaxy Gear V700, moc barev na výběr není, uvažoval jsem o černé ale teď mě neskutečně zaujala barva Rose Gold. Jenže mám strach jestli to není spíš barva pro ženu, a jestli se tyto hodinky hodí pro mladého muže a nevypadal bych s tím jak gay.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jako gay asi ne - ten by měl o třídu lepší hodinky - prostě byste vypadal jako buzerant*smich*

Hodinky jsou v dnešní době spíše šperkem - zamyslete se, kam je budete nosit a k čemu vám pasují... ta růžová se může hodit i k obleku s ružovou košilí, ale k ryflím a bílému triku asi ne...

doplněno 27.05.15 16:37:

no fuj - já si po sobě teď čtu ty "ryfle" a je mi zle *blee* pardon :)

No a co se týče hodinek - mám jen zlaté (no spíše pozlacené) na neděli nebo na svátky či návštěvy... Pro určení času mám mobil nebo PC.

hodnocení

0x

Nevím, protože u nás v rodině má každý několikeré hodinky. Jen nejmladší vnouček a pravnouček nemají žádné. Proč mít jen jedny?

Stačí jedny...když jsou pořádné a kvalitní.

doplněno 28.05.15 11:24:

P.S:: tím ovšem nemyslím tyto moderní "ozdoby"..

dagmar35*
hodnocení

0x

Pokud chces resit tuto situace z praktyckého hlediska - mas si koupit cerny, protoze se tato barva povayuje jako klasicka a neutralni. Аle pokud se ti tak moc libi barvu Rose Gold ... proc ne?! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]