Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné aby byla přítelkyně těhotná?

Od: rooney* odpovědí: 7 změna:

Ahoj je to 3 dny zpět když jsme s přítelkyní trošku blbi. Ti starší z vás to jistě znají. Poté když jsme na sobě leželi, no a nejen to, tak u mě došlo k ejakulaci... měl jsem na sobě trenky a přitelkyně ještě tepláky, kalhotky a vložku protože měla menstruaci. Myslíte že je možné aby byla těhotná? Je ta pravděpodobnost velká? Přítelkyně mi říká že moc velká není ale ještě se radši ptám tady :)

Moc děkuji za odpověďi je to pro mě docela důležité a netrpělivě čekám na reakce :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ducati996*
hodnocení

0x

Otázku považuji za vtip,ale i přesto odpovím - 100% NENÍ těhotná.*bzum*

sargo*
hodnocení

0x

Protože na světě je možné úplně všechno, dokonce, jak jsem tuhle zjistila, i to, aby si mé předrahé dítě samo od sebe uklidilo oblečení, budu vycházet z toho, že i tato otázka by mohla být míněna vážně a také zcela vážně odpovím:

Ne, naprosto není možné, aby vaše přítelkyně byla těhotná.

doplněno 15.09.12 14:03:

Olaf: ve skutečnosti je na tom děsivá ta možnost, že jednou skutečně zjistí, jak se množit, a taky se rozmnoží. *smich*

olaf71*
hodnocení

0x

tak to je materiál.

doplněno 15.09.12 14:04:

pro sargo: to snad ani radši ne

mowla*
hodnocení

0x

Dotaz: Dneska jsem přítelkyni volal telefonem a toho se tak vzrušil, že dvě kapky ejakulátu dopadly i na mikrofon - je možné, aby přítelkyně v tu chvíli otěhotněla?

Odpověď: Ano, je to možné, pokud v tu chvíli přítelkyni oplodnil někdo jiný - kdo s ní v tu chvíli provozoval sex... S vámi ne, ani kdyby váš ejakulát dopadl na reproduktor.

hodnocení

0x

Ovšemže těhotná být může. Ale nikoliv s vámi a už vůbec ne z této akce. *haha* Ale možná se to na Vás pokusí hodit.

krkovicka*
hodnocení

0x
To je vtip?Kolik ti je?6? Tak aby byla těhotná musíte mít oba neopreny.Doporučuji do příště nastudovat biologii-rozmnožování.Kdyby se ti nechtělo číst.Koukni dědovi do kralikarny jak dupou králíci.

tomasgulas
hodnocení

0x

"a přitelkyně ještě tepláky" - něco tak asexuálního jsem už dlouho neslyšel. No jako vtip dobré. Těhotná být může, ale ne z tohodle :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]