Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, takže chtěl bych poradit...toužím po moc moc senzační holce a chtěl bych vědět co mám dělat...takže pro upřesnění...Mě je 15 jí 15...bydlíme od sebe cca. 3 km...chodíme do stejný školy...No a problém je že ona mě před rokem chtěla ale já chtěl jinou...ona si semnou psala a jí jí jednou napsal sorry ale já s tebou nechci chodit ( já vim sem debil ) no a pak uběhlo pár měsíců a mě došlo že tam ta za to nestojí a že bych chtěl jí...no ale ona už měla kluka...a uběhlo dalších pár měsíců a rozešli se...a ona se dozvěděla že jí moc chci a tak...a na FB mi napsala tohle asi 3 měsíce starý : Karolína Hamouzová
Líbíš se mi? jj
Obejmula bych Tě? jasně
Jak ti říkám? davide
Byla jsem někdy u Tebe doma? nn
Chodila bych s tebou? nwm
Už jsme si spolu psali? jasně
Stanovala bych s tebou? klidně
Kde jsem tě viděla poprvé? ve škole
Pomohla bych ti v nejhorším? jop
Na kolik let vypadáš? 15
Šla bych s Tebou ven? jasně
Mám tě ráda? joo
Dala bych ti svoje telefonní číslo? už ho máš )
Jsi hezká/ý? jop
Co se mi na Tobě líbí? vlasy xD, oči
Jsem ráda, že jsme se poznali? jasan )
No tohle mi napsala Včera : Líbíš se mi? jop
Obejmula bych Tě? jop
Jak ti říkám? Davide
Chodila bych s tebou? kamarádi
Už jsme si spolu psali? jop
Stanovala bych s tebou? ae jo
Kde jsem tě viděla poprvé? ve škole
Pomohla bych ti v nejhorším? jop
Na kolik let vypadáš? 15
Šla bych s Tebou ven? jj
Mám tě ráda? jj
Jsi hezká/ý? jj
Co se mi na Tobě líbí? vlasy ..oči atd...
Jsem ráda, že jsme se poznali?jj
no takže z nwm se to změnilo na kamarádi...tak se chci zeptat jestli by byla šance a jestli s ní mám nadále chodit ven a tak..
předem děkuju za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.