Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ostrov Zakynthos

Od: kazi516* odpovědí: 7 změna:

asi to nepatří do této rubriky, ale přece jen, ptám se: jaké máte zkušenosti s hotely? teče voda, povlečení a vše, tak jak jsem zvyklí anebo nějaké to překvapení bude. Něco jsem četla, žádná sláva a proto se ptám vás. Děkuji. Zdena

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Voda tekla, povlečení v pořádku, jediné "překvapení" pro středoevropana může být maximálně odkládání toaletního papíru nikoli do záchodu, ale do odpadkového koše vedle (prý úzké trubky). Oproti např. Bulharsku úplně v pohodě. Kam přesně jedete?

kazi516*
hodnocení

jedu - Alakynys, hotel Letsus (snad je to dobře napsané) jedu s kamrádkou, tak aby nešílela. Je to nejlacinější (přece se tam jdu jen vyspat), nechci předražené hotely, ale zase, jestli jsem neudělala pěknou botu. Je to na 12dní za 12tis. - polopenze.A to si myslím, že je docela slušné. Vše jsem vyčetla na web., snad to vyjde. Zd.

kazi516*
hodnocení

vyspat myslím to, že vlastně na to, abychom měly postel, vodu - sprcha a ten záchod. Celý den jsme skoro mimo hotel, jen se převléknout a umýt. Z.

hodnocení

0x

Nevím jestli to platí pro celý Zakynthos, ale na severním pobřeží (osobní zkušenost z Alikanasu) proniká mořská voda do podloží a "kontaminuje" vodní zdroje. Výsledkem pak je, že z kohoutku teče lehce slaná voda. Buď to zkousnete, nebo si k pití budete kupovat balenou.

Ještě k tomu povlečení... v Řecku je v létě hic, takže nečekejte péřové duchny. Ke spaní pravděpodobně vyfasujete jedno prostřeradlo na matraci a druhé na zakrytí (opravdu to bohatě stačí). Pro případ chladných nocí byly vždy ve skříni deky.

kazi516*
hodnocení

děkuji, jo s tím povečením jsem to přehnala. To je jasné, to vím. V Řecku už jsem byla, ale né tady. Voda se bude kupovat určitě, K.

cocinkamichalka*

Voda vyjde na Zakyntosu kupovaná velmi lacino, počítali jsme to balík vody cca 1,50 EUR. My jsme měli sice all inclusive, ale pořád si lítat k baru pro kelímek vody - to si raději tu vodu koupím :) Tak si dovču užijte ;)

kazi516*
hodnocení

Díky, budu. Psala jsem sem proto, že jsem si četla nějaké recenze, právě o tomto laciném hotelu (myslím, že to stačí) a byly střídavé názory. Trošku špína apod. To je jedno, zvládnu to. děkuji. K.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]