Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řetízek na krk

Od: technoman* odpovědí: 33 změna:

Bude na mně cool?

nejlevnejsisperky.cz/...

Teď mám jen 1 cm šířka a 55 délka, jak má vždy po třech očkách jedno dlouhý.

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

neznám tě - osobně se mi to nelíbí

filuta*
hodnocení

0x

Takový šperk se mi absolutně nelíbí. Ale je to čistě subjektivní... :)

mowla*
hodnocení

0x

S takovým řetězem můžeš i do pouliční bitky...

*smich*

hodnocení

0x

Záleží na vašem vkusu, ale mně se nelíbí. Včera jsem tento řetěz na krk i na ruku viděla na vlastní oči na mladém muži (asi 25 let). Vzhledově mi to připadá jako řetěz na psa. Na ruce mi připadalo moc robustní. Možná by bylo lépe, kdyby jste to viděl na vlastní oči a poté se rozhodl.

olaf71*
hodnocení

0x

mám ten samý, "jen" 160gr. jestli bude na Tobě cool, to nevím, na mě je cool *frajer*

doplněno 13.09.12 18:58:

ze začátku je cítit, že je těžký a musí se na to zvyknout.

technoman*
hodnocení

A jaký máš rozměry toho řetízku?

olaf71*

šířka 1,5 cm. délka 52 cm.

technoman*
hodnocení

Tak to máš taky hodně krutej, kámo!*frajer* Já zase nechápu jak může někdo nosit ty tenoučký. A vůbec - Pořádnej chlap má mít i pořádnej řetez!

martinaa*
hodnocení

0x

Ježiš... co to je? To je, promiňte, hrůza. Když potkám člověka s tímto řetízkem, myslím si o něm své, ale většinou ho nosí cigáni, a pěkně zlatý s velkým křížem...

doplněno 13.09.12 19:55:

To doufám:) Ne, nemyslím to nijak zle, ale osobně tento typ řetězů ráda nemám, přítel má podobý, ale nenosí ho, protože ví, že ho nemám ráda. Přijde mi to takové, já ani nevím, moc frajerské? Občas to vidím na pánech "manažerech", řetěz jako kráva, a košili pěkně rozepnutou, aby byl řetěz co nejvíce vidět...

doplněno 13.09.12 20:05:

Nikomu to neberu, je to jeho věc, jak vypadá:) Jen říkám, že mě osobně se to prostě nelíbí. Ani masivní řetězy, ani masivní náramky...

technoman*
hodnocení

Tak zlato bych na sebe nevzal a s křížem už vůbec ne!*blee*

olaf71*

"díky za poctu" ;)

mě ho koupila bývalá žena před 5 lety a za tu dobu jsem zatím slyšel jen od jednoho člověka, že se mu nelíbí. sám mám rád jen stříbro a masivní věci.

antynka*
hodnocení

0x

Mě osobně na chlapech přijde asexuální pár věcí, například čouhající hřeben zastrčený v zadní kapse u riflí a další věcí jsou právě takovéhle řetízky... Ale jak bylo uvedeno výše, je to čistě subjektivní :)

daniell*
hodnocení

0x
já to moc nemusím ale takový podobný mají rotvajleři ne? :D :D
zdá se mi až moc masivní.
doplněno 13.09.12 20:03: a díval se někdo z vás na cenu :D od oka bych tipl že stojí max 1500 ostatně za tu cenu se dají podobné taky sehnat :D . a narozdíl třeba od mobilu v nich není krom materiálu rozdíl prostě pardon ale příjde my to jako maximální mrhaní penězi .

majsterjoe*
hodnocení

0x

Jestli se ti libi, a jestli by ti slusel tak ho ber.

Ja mam rad taky o neco vice masivnejsi retizky, ale 15000 bych do toho nedal.

Chapu rozcarovani nekterych muze zde a hlavne nekterych dam, stribrny sperk za 15 tisic je vice, nez stoji kompletni sperky na jednu zenskou. :-D

doplněno 13.09.12 21:05:

Ale osobne by se mi libil vice ten co mas ty, predpokladam ze je to Figaro, ty tri ocka a jedno dlouhe... Vypada to uplne jinak, nez ocko za ockem.

doplněno 13.09.12 21:07:

A rozhodne vice se mi nelibi, kdyz ma nekdo na krku tech retizku vice, at uz se jedna o malou sirku, nebo ne. A na nich hromada privesku. Moc preplacane je horsi nez jeden poradny.

Bohuzel toto jde videt nejen na muzich ale predevsim zenskych.*zed*

daniell*
to je více než stojí slušně vybavený notebook nebo hodně dobrý chytrý telefon :D
doplněno 13.09.12 21:06: a je to jen kus kovu
majsterjoe*

No ja bych to nekupoval. Za 15000 si muzu v bazaru koupit Auto.*smich*

daniell*
To je také pravda takže se dá za ty peníze koupit dobrý mobil a jedno staré stále pojízdné auto nebo jeden řetízek :D težké rozhodování :D
technoman*
hodnocení

Mě se taky líbí hodně masívní , ale ten figaro (jak mám já) jsem nenašel tak široký*nevi* (hledal jsem dost dlouho...*cteni*.). Tenhle je i delší, tak bude i viset níž.. Jen doufám že by mi nevydřel chlupy.;).*frajer* No možná bych i "slevil" na menší šířku, ale nejmíň o půlku širší než mám teď, ale moc se mi nechce...když existuje tenhle...*frajer*

Majsterjoe - *palec*, tys nás, ženy opravdu odhalil. Za 16 tisíc bych si dokázala pořídit pro sebe zlatý řetízek, přívěsek, náušnice, prstýnek a kdoví, zda by ještě nezbylo na nějakou další dámskou radost. /nárameček?/ Na jeden stříbrný tlustý volský řetěz je to opravdu škoda peněz. Jistě se mnou budou dámy souhlasit. Jaga. *smich*

hodnocení

0x

Nezlob se, nelíbí se mi. Nosit na krku 33 deka kovu mi připadá zbytečné. Navíc pro 16 tisíc korun si dovedu představit lepší využití. Připadá mi až zbytečně moc masívní, hampulácký, jako pro kozu do chlívka.

Ale platit i nosit jej budeš Ty, tak Ti do toho nemohu mluvit, jen jsem napsala svůj názor. Jinému se třeba líbit bude. Každý z lidí má jiný vkus.

Ale že bys s takovým řetězem byl nějak moc coooooooool, tomu taky nevěřím. To není v řetězu, to je v každém člověku, jak dokáže zaujmout, chovat se, jednat.

Snad jen jediné: pokud by ses topil, bylo by snadné Tě za něj vytáhnout a určitě by nepovolil. Ale takový zážitek Ti, samozřejmě, nepřeji.

Zdraví Jaga.

dery*
hodnocení

0x

Nelíbí se mi. A nad chlapem, který by ho měl na sobě, bych si akorát znechuceně odfrkla :(

Podle mě to není vkusné a nechápu, k čemu to vůbec je a co si tím chlapi dokazují. Mít na krku obyč řetízek je přece hezčí než vypadat jako kolotočář :-/

olaf71*

pro mě například 160 gr. řetízek je obyčejný. kolotoče už jsem prodal *smich*

odfrknout si nademnou klidně můžete, pro mě je na světě jen jedna žena*srdce*

technoman*
hodnocení

Yes! Seš borec!*frajer*

doplněno 15.09.12 21:53:

Ten řetízek co mám v tom odkazu ten už se dá nosit, ne? . Cool?*frajer*

buss
hodnocení

0x

Ni takého byxh si na krk nedal, když to na někom vidím, připadá mi to... Neřešte prachy, jsou lidi co je mají, jsou prostě schopnější. Pak řešte i IQ.

hodnocení

0x

Řetízek je to krásný! Moc krásný! Ale když potkávám cigoše s takovou parádou na krku tak *blee*

technoman*
hodnocení

Však se mi taky líbí...;)

kira*
hodnocení

0x

Abych byla upřímná moc se mi nelíbí.. Ale jestli ti mohu doporučit, zkus si zajít do nejbliššího zverimexu a vyzkoušej si řetízkové obojky na psy. Podle mne vypadají líp a jsou stokrát levnější;).. A šířkově jsou podobné.:D

technoman*
hodnocení

tak velký zvíře zas nejsem*hi*

Jak jsem již psala, viděla jsem jej na jednom mladíkovi. První můj dojem - řetěz pro psa. Shodou okolností měl na ruce i ten řetízek. Je moc robustní. Záleží na vašem vkusu, nic vám nechci rozmlouvat. Než se rozhodnete ke koupi, tak by jste jej měl vidět na vlastní oči.

technoman*
hodnocení

Jo, jasně, ale na první pohled se mi zdá dobrej*frajer*...Ale nejmíň těch 15mm při té délce by to chtělo, ne?;)..

technoman*
hodnocení

Jo, půjdu do něj. Je fakt supr..

technoman*
hodnocení

Anebo ještě - když sem dám fotku, s tím řetízkem co mám teď, poradíte mi jesli ten nový bude lepší?

bena*
hodnocení

0x

To mi připomíná stahovací obojek pro našeho psa... na sebe bych si to asi nevzal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]