Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, šla jsem ke české spořitelně a založila si zde bankovní účet pro studenty. Říkali, že když se udělá platební karta, tak se to pošle na mojí adresu. 6.5 jsem dostala sms, že už to dali na poštu a do 7 dní by mi to mělo přijet. Dneska už to je 19 dní a pořád nic. Na internetu jsem se přihlasila takže mám tam svoje bankovnictví, ale nepřišla mi karta.
Co tedy mám dělat? Zajít do české spořitelny čí na poštu? Nebo čekat?
Děkuji za odpovědi
Bydlím na stejné adrese, na které má přijít karta Oni mi ted´ nedávno psali, že mám tu kartu co nejdřív aktivovat (je omezený čas na zaktivování)
Od mBanky mi přišla karta obyč poštou a aktivaci jsem si provedl na webu. Ale jestli máte čerstvě založen účet a adresu z OP, která je stejná... souhlasím - urgovat přímo v bance. Oni jako odesílatelé musí zjistit, kde se stala chyba.
Pozor na maličkost - kdysi dávno jsem slyšel o jedné paní, co chtěla založit konto vnučce-studentce. Maminka ale byla rychlejší, kartu si vzala a pár dnů za to pěkně pila... Zkuste se třeba poptat doma, jestli to někdo nepřevzal...
Dobrý den, pokud jste studentka v jiném městě, než máte trvalý pobyt, tak může karta čekat na poště nebo ve schránce v místě Vašeho trvalého pobytu (dle OP). Zdravím!
doplněno 25.05.15 19:47:andrejkao - pokud karta existuje, tak něco o ní najdete ve svém internetbankingu. A jinak to řešte na té pobočce ČS.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.