Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer rádcové,
náhodou jsem na netu našel obrázek, přikládám, a opravdu jsem se musel zasmát. Absolutně přesná situace, když si syn dodělá jakékoliv jídlo, při němž si maže pečivo. Je to někde taky tak, nebo jsem měl štestí a našel "osobní" obrázek? Samozřejmě, že už si nic nenamaže.
No pozor, tohle už je přece jen ,,vyšší level´´ , kdy pachatel nůž odloží alespoň na hranu dřezu. Náš puboš ho typicky nechává na místě činu, přičemž úspěšně zapatlá celou pracovku...
U nás uplně přesně takhle, jen je pravda, že i když jde pro další rohlíky, tak bere nůž čistej, a tyhle "v pohotovosti" se na kraji dřezu hromadí. No jo, myčka je daleko
Velmi povědomý obrázek, a ty komentáře... aspoň už konečně vím, kde se to pořád u mně doma bere, ten nůž na dřezu... zákon schválnosti ale je, že když nůž hned umyju, potřebuji ho za chvilku znovu, když ho jen odložím na dřez, překáží tam až do večera.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.