Nejste přihlášen/a.
Přeji dobrý den Mám takový problém - brzy budeme mít s přítelem výročí a já si lámu hlavu, čím ho obdarovat, mám pocit, že všechny nápady, co jsem kdy měla, jsem už vyčerpala na všechny narozeniny a předchozí výročí a tak...Nemusí to být nějaký extra dar, dáváme si maličkosti, co potěší, ale prostě v mé hlavě se momentálně nic originálního asi nezrodí...Nemáte někdo nějaký tip? Díky
Dobrý den.
Na minulé výročí jsem dostala od manžela fotoknihu. Nevím, jestli to znáte. Z vlastních fotek si ji připravíte sama v počítači.
Zadáte fotokniha, nabídnou se Vám stránky, ve kterých si fotky poskládáte,upravíte, označíte popisky. Přes internet ji pošlete do nějakého foto studia a tam Vám ji zkompletují, vytisknou. Malá fotokniha stojí do 500 Kč
Dostala jsem fotoknihu,ve které byly vtipnou formou seřazeny fotografie od našeho seznámení, chození, první dovolené atd, atd.
Každý rok jedna strana (celkem 21 stran)
Opravdu musím uznat, že to byl jeden z nejkrásnějších dárků, který jsem kdy dostala.
Fotokniha - perfektní dárek, kvalitní zpracování - Bontia
Dobrý den, Lupito. Máte výročí. Určitě jste spolu, ( nevím jaké máte výročí) někde zažili něco nádherného, bylo to na nějakém příjemném místě. Vraťte se tam, bylo to v kavárně? Objednat stůl, večeři, tanec, příjemné zakončení doma. Máte rádi divadlo, naplánovat dopředu zakoupení lístků, večeře, tanec. Chodíte na horské tury, zamluvit pokoj. Chce to vrátit se tam, kde Vám bylo krásně. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.