Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Detektor kovů vs limit hloubky

Od: lantros7® odpovědí: 3 změna:

Jsem jen pouhý radioamatér,ale mám dotaz týkající se tématu.
Čím je u detektoru ovlivňována funkce limitu hloubky záměru?
Jak náročná je výroba sondy?
A lze teoreticky,využít pro výrobu jednoduché verze polního detektoru třeba elektroniku z ručního detektoru pro vyhledávání elektro vedení a trubek ve zdi?
Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Svého času radioamatére vyšlo modré AR o principech detektorů, tak si to vyhledej. Jde o to, co a jak pronikne do země a umí se to odrazit zpět. I na intu je toho kopa, včetně výroby. Jsou i spec časopisy. Teoreticky lze vše, ovšem s takovou hračkou...

hodnocení

Díky,ale chtěl sem jednoduchou odpověď,toho,kdo se v tomto vyzná.

Logicky,proč bych směřoval dotaz do těchto stránek?

Já vím,že na netu je toho spousta,jenže nemám v úmyslu detektory studovat.

Ještě jednou díky za odpověď.

ondik007

at nezakldam nove tema. mam jinej dotaz mame doma tohle

aukro.cz/... nefungovalo to dobre

a ja bych potreboval neco co vyhleda kovy pod zeminou ci listim samozrejme je mi jasny,ze v metrove hloubce ne to by stalo x tis,ale ja zjistil,ze kolem baraku mame dost zeleza co komunisti vyhazovali kam se jim zlibilo a chci to zlikvidovat dat do sberny.

uz sem vykopal bez detektoru asi 200 kg zeleza ze skladky,ale detektor by se hodil. otazka je najdu s necim takovym neco?

aukro.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]