Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
k dotazu mne inspirovalo téma poradte.cz/... kde tazatel definuje "páté zadní"dveře, většinou páté bývají zadní, ale to jen vysvětluji svůj myšlenkový pochod...
Pamatuji si z dětství auto, které mělo pouhé jedny přední dveře. Bylo to velké asi jako dnešní smart a lezlo se do toho zepředu okolo volantu. Nevíte někdo nějaký odkaz na foto nebo na typ, značku, co to bylo za stroj?
Díky!
P.S.: viděl jsem to asi okolo roku 1975...
Tak možná Zundapp Janus, ale to je hodně raritní kára...
doplněno 13.09.12 00:00:A ten měl navíc dveře dvoje, jedny zepředu, druhý zezadu
Pamatuju, byla to čtyřkolka. Něco mi napovídá Fiat nebo VW, ale nemůžu nikde najít. Předek připomínal pozdější masku těch mikrobusků. Ale stejně to byla úžasná doba a dneska už mi to připadá jako exotika. Vidět třeba v té době naživo Gogomobil nebo náš pan domácí jezdil na výlety se starou Aerovkou, která měla třetí sedadlo v kufru, soused naproti vozil kozla ke kozám ve staré černé hranaté Tatrovce ... Byla to vůbec pravda?
před 3 lety jsem navštívil muzeum BMW v Mnichově, a bylo tam něco velice podobného... máte na mysli tohle vozítko?
imageshack.us/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.