Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto s předními dveřmi

Od: hop® odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

k dotazu mne inspirovalo téma poradte.cz/... kde tazatel definuje "páté zadní"dveře, většinou páté bývají zadní, ale to jen vysvětluji svůj myšlenkový pochod...

Pamatuji si z dětství auto, které mělo pouhé jedny přední dveře. Bylo to velké asi jako dnešní smart a lezlo se do toho zepředu okolo volantu. Nevíte někdo nějaký odkaz na foto nebo na typ, značku, co to bylo za stroj? *hej*

Díky! *slunce*

P.S.: viděl jsem to asi okolo roku 1975... *hi*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Že by to byla Isetta?

diseno-art.com/...

hop®
hodnocení

No, asi ne, je už to pár let zpátky a myslím, že to vzadu mělo dvoukolovou nápravu.

Tak možná Zundapp Janus, ale to je hodně raritní kára...

cartype.com/...

doplněno 13.09.12 00:00:

A ten měl navíc dveře dvoje, jedny zepředu, druhý zezadu

hop®
hodnocení

Hmm, díky za snahu, ale to asi taky není to vono... *nevi*

ladinpraha*

Pamatuju, byla to čtyřkolka. Něco mi napovídá Fiat nebo VW, ale nemůžu nikde najít. Předek připomínal pozdější masku těch mikrobusků. Ale stejně to byla úžasná doba a dneska už mi to připadá jako exotika. Vidět třeba v té době naživo Gogomobil nebo náš pan domácí jezdil na výlety se starou Aerovkou, která měla třetí sedadlo v kufru, soused naproti vozil kozla ke kozám ve staré černé hranaté Tatrovce ... Byla to vůbec pravda?

olaf71*

mimochodem, zřejmě tohle vozítko použila ve svém klipu skupina Depeche Mode v roce 1987, řidičem byl frontman kapely Dave Gahan

au1
hodnocení

0x

před 3 lety jsem navštívil muzeum BMW v Mnichově, a bylo tam něco velice podobného... máte na mysli tohle vozítko? :)
imageshack.us/...

au1

pardon, nevšim jsem si, že to tu už bylo... :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]