Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Permanentně ve stresu

Od: klera* odpovědí: 4 změna:

Jsem posledních pár dní pořád ve stresu...prostě nonstop. Třeba i teď, když mám relativně čas a sedím na židli před notebookem. Nedokážu se uklidnit. Co s tím? Zažili jste to někdy? Nedokážu teď dělat nic pořádně, musím se pořád nutit k tomu abych se uvolnila...je to k zbláznění. A zase- nádech, výdech. Jediná možnost uklidnění je, když se bavím s někým, s kým si rozumím...to na to na chvíli zapomenu. Ale teď zrovna to dost dobře nejde.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

No to ale musíte vědět vy, co na vás tlačí, proč ten stav. Z ničeho nic se neobjeví.

klera*
hodnocení

Právě že nic...nemám k tomu v podstatě žádný důvod. Nebo ne něco o čem bych věděla. Mám zkoušku ve středu, ale na to jsem už zvyklá.

hodnocení

0x

Cvičit,cvičit,cvičit,jen to pomáhá.Okysličuje se mozek i tělo ;)

dagmar35*
hodnocení

0x

Pravě, že to určitě není z ničeho ... důvod na podobný stav vždy má. Dej si nohy na stůl, uvař si kafe, dej si plet´ovou masku a v klidu si můžeš přemyšlet. Pokud ti to nepomůže, zajdi do baru s kámošky ... myslím, že ti to opravdu pomůže. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]