Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psychika a divný pocity

Od: itis30* odpovědí: 2 změna:

Je mi 17 let a jedna holka se mi svěřila že má doma velké potíže já jsem se jí snažila pomoct ,a možná že jsem jí trochu pomohla, ale mám takový divný pocit u srdce je mi nějak zle ,a musím o tom pořát přemýšlet ,a představovat si to POTŘEBUJI SE NĚJAK OD TOHO ODREAGOVAT A NEVÍM JAK

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

No prosté na vas asi dolehly starosti te holky... Možná nějaká fyzická námaha by vám pomohla. Třeba procházka. Nebo meditace, úplně vypnout myšlení. Nesmíte si starosti te dívky příliš brát k srdci. Nejsou to Vase starosti, snažila jste se pomoci. Udělala jste dobrý skutek. To je moc fajn.

dagmar35*
hodnocení

0x

V podobné situaci chodím na kávu s kámošky ... *palec* Dám jim vědět o co jde a ony jsou mi vždy ochotné pomoct.

A jinak to opravdu nejsou to tvoje starosti, nemusíš všechno brát tak k srdci ;) Někdy stačí jenom snahu o pomoc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]