Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, tak, zřejmě se blíží konec klasické bublinkové fólie (viz odkaz) a také skončí zábava, které snad neodolá občas každý, protože je to zábava levná, nakažlivá a dostupná. Dříve se mohl bouchnout klasický papírový pytlík od pečiva, ale ten už také není běžně dostupný. Nyní nebude k mání asi ta bublinková fólie, tak co nám zbyde? Zůstane nám už jen okusování tužky (nebo nehtů) či snad výroba kuličky z obsahu nosu? Také dobrá zábava, ale bez zvukového efektu. Ocením Vaše nápady nebo zkušenosti či návrhy na levnou zábavu. Případně, jestli někdo nemá kontakt na firmu, která opět plní tu vypráskanou bublinkovou fólii (ovšem, za slušnou cenu a spolehlivě). Děkuji Vám a zdravím!
P.S. Všimněte si, prosím, ve které rubrice je "otázka"umístěna.
Dobrý den Bene. Toto je nesmírně mrzuta záležitost. Tak to nám obyčejným lidem zbyde už jen to chytání lelku. A stěžovat si můžeme jít na lamparnu.
doplněno 08.07.15 13:29:Tedy že se slečny lákají domů na motýly, to jsem věděla. Ale na lelky? Vy jste tak vynalézavý! Akorát si nejsem jista, Bene, jestli vám ta slečna při nabídce tvorby kuličky neuteče pryč s panickou hrůzou, děsem v oku a hrůzným jekotem (no při představě, že by třeba mohla vyhrát).
Dobrý den, máte pravdu, že odchyt lelků je zábava úžasná. Mám jich už celou sbírku, na kterou lákám do bytu slečny a po prohlídce sbírky svorně práskáme tu fólii. No, a nyní nevím, co budu se slečnou, nalákanou do bytu, dělat. Možná ji zkusím navrhnout hru, kdo udělá tu větší kuličku z obsahu svého nosu - to se bude slečně jistě líbit (a jako gentleman ji nechám vyhrát). Zdravím!
doplněno 08.07.15 14:17:eulalie - máte pravdu. Nebudu týden smrkat a potom nechám slečnu prohrát. A už dost o té kuličce. Fuj!
No fuj. to je ale hnusná zábava. Já mám už všechny lelky vychytané, ale čím se skutečně bavím, když mám čas , je chytání much. Štítím se muchu zabít, taky by po ní zůstal flek na omítce, tak ji chytnu a pustím ven z okna vlaštovkám. Pravačku už mám vymakanou a teď trénuji levou ruku.
Dobrý den, no, ta kulička není pro slabší jedince, to je fakt. Ta Vaše zábava je ušlechtilejší a skýta i různé další možnosti a techniky. Např. odchyt much pravou rukou s otočkou nebo i výskokem, odchyt dvou much jednou rukou najednou nebo odchyt much podle jejich velikosti.
Ale, jinak, lelků není nikdy dost. Zdravím!
bene -
cožpak Vy jste si nenasyslil bublinky do zásoby? Chyba - možná byste měl, při Vašem sklonu k nostalgii po "starých dobrých věcech " začít zavčas syslit i cigarety a začít budovat nějaký kryt, kde byste je mohl kouřit !
doplněno 08.07.15 14:58:bene - dobrý nápad, mám tady (při svém sklonu k syslení) pár bublinkových "platíček" - pečlivě je uschovám - třeba mi za pár let "zaplatí" nemocnici, nebo domov důchodců ! -
Dobrý den, Vy si z toho děláte legraci, ale ona ta klasická bublinková fólie bude možná jednou drahá a nedostupná věc. Možná se bude prodávat jako hračka nebo to bude sběratelský kousek.
Snad by se vyplatilo investovat, nakoupit zásobu a později prodávat (po bublinkách). Zdravím!
doplněno 08.07.15 15:03:jo jo, jedna bublinka za 1 euro.
Jednou jsem v kanclu, z nudy, když jsme kecali, kolegyni udělala z kancelářských sponek, řetěz. Bezva zábava. Ale pomstila se mi. Sebrala mi moje sponky a nechala mi tam řetěz.
Dobrý den, máte pravdu - využití kancelářských sponek pro zábavu je dobrá volba. Myslím, že k tomuto účelu je nějaký úředník vymyslel a ke spojování papíru byly používány až následně a v podstatě je to něco jako vedlejší produkt - primární je ta zábava. Zdravím!
No fuj, jsem si přečetl nadpis a lekl se, že se snad už nebude to...tamto. Naštěstí se to týká jen bublinek. Uf!
Dobrý den, sice nevím přesně, co myslíte Vy, ale jestli myslíte to, co si myslím já, tak tato zábava se bude dělat stále. Zdravím!
Teď nevím, jestli tu ze sebe děláte pitomce naschvál nebo jimi opravdu jste. Proč tyhle stupidní "diskuze"?
Dobrý den, normálně na kolemjdoucí moc nereaguji, ale Váš příspěvek mě zaujal. Přesněji, zkusil jsem se zamyslet nad diagnozou, kterou dle Vás trpím. Abych pravdu řekl, nejsem Vám schopen odpovědět zcela s určitostí. Možná jsem pitomec, ale možná jen skrývám svou inteligenci. Takže, těžko říci. Ale, speciálně pro typ lidí, jako jste Vy, je to P.S. v mé otázce. Berte to třeba tak, že se starám o společenskou zábavu. Zdravím!
P.S. pro "lugel".
doplněno 09.07.15 14:17:zajda888 - díky za návrh. Uvidíme, vyzkoušíme, zapráskáme a bude zábava na několik let.
Lugel, klikněte na Statistiku uživatelů. Kdyby Ben byl pitomec, nestál by tak vysoko na žebříčku úspěšnosti. Ani nedopatřením.
Dobrý den, děkuji Vám za zastání. Ovšem, jsou známé i případy, kdy se pitomec dostane hodně vysoko. No, pitomec není zase tak hrozné označení, i když před jméno si to psát nebudu (jako titul). Zdravím!
doplněno 09.07.15 14:42:eulalie - děkuji i Vám. Beru Váš příspěvek také jako zastání a souhlasím, že dělat si ze života jen ukrutnou tragédii je hloupost. Jo, i profesionální komici říkají, že dělat humor je obtížné a nevděčné. A to nejsem ani profík.
Lugel, Lugel. Víte co je smutné? Naprostý nedostatek smyslu pro humor, nadhled a ironii. Neberte svět tak vážně.
Přiznejte si srandysti kolik se z vás baví v pracovní době.
Jeden mi tady již pár dnů chybí.
a/ Buď se valí u moře
b/ Začal pracovat. Asi těžko. Na to má zaměstnance
Vážená Zabava: Bavení se zde na poradně v mé pracovní době patří k mým nejoblíbenějším denním i nočním činnostem. Vždycky se na to tak těším! Slovo závist vám asi nic neříká, že. A propó, vaše pracovní doba je od kdy do kdy? No já jen kvůli tomu času, kdy jste uvedl/a váš příspěvek.
lugel -
- my "hloupí" se přece musíme nějak odreagovat, když jsme zde zavalováni inteligentními ! dotazy typu "jak si mám vyholit přirození", nebo - co mám dělat, když mám "velké malé pysky" !? - anebo "jak lízat" !?, atp...
doplněno 09.07.15 16:08:bene - hlavně se nenechejte odradit "lugelama" - takoví totiž vůbec nevědí o co jde, když se řekne "humor" - možná si myslí, že se bavíme o malých zelených mužíčcích.
Dobrý den, kolegové-srandisté, nenechme se vyprovokovat! Nikdo nebude narušovat naši jednotu, protože v Jednotě je síla. Musíme i bdít a 3x se učit. Bylo by dobré táhnout stále za jeden provaz a to na jeho stejném konci. Musíme se stmelit (nebo ztlemit). Tady pšenka sice kvete, ale není pro každého. Neprojdou! Zdravím!
doplněno 09.07.15 16:15:culdabulda1 - odradit se nenechám, právě naopak. Musím vytrvat a ještě se překonat. Jo, on ten humor není pro každého. Holt, někdo se neumí zasmát ani na funuse.
Přátelé, nezoufejte! Existuje spousta jiné zábavy. Například masturbace.
I když je fakt, že aby člověk neustále jenom nemasturboval, vymyslel i jiné činnosti. Například práci...
Dobrý den, a je to opravdu takový rozdíl mezi prací a masturbací? Není práce také pro ko... nebo na pí..? No, nebudeme to moc rozebírat, aby se nenaštval nějaký zastánce pracovní doby. Zdravím!
doplněno 09.07.15 17:06:culdabulda1 - je fakt, že tolik zábavy v práci, jako bylo za "socíku", už dneska není. Není budování jako budování. Pokud jde o dobu minulou, tak skutečně nejsem její zastánce. Jo, občas si nostalgicky zavzpomínám, ale pouze na to dobré, resp. výhodné pro mě (asi jako každý)
- bene
- trochu mne takové příspěvky o pracovní činnosti v dnešní době překvapují - já jsem si myslela že dneska se v práci jenom tvrdě maká - vymýšlet "hovadiny" a flákat se mohli jenom "komouši" (mám ovšem dojem, že zrovna u Vás s tímto fórkem moc pochopení nenaleznu - ale nešť)
doplněno 10.07.15 09:55:- jé - ahoj lubriku !
Asi považuju za humor něco jiného. Tak se omlouvám, že jsem vůbec něco řekl. Asi nemáte co na práci, když tu peskujete takové kraviny, asi se humorně všichni nudíte.
Dobrý den, také si v humoru vybírám a něco nemusím, tak to bych souhlasil. Ovšem, spokojím se většinou jen s ignorací takového humoru a říkám si, že se to asi líbí zase někomu jinému. Nemůžete nám vyčítat, že potřebujeme nějaký "ventil", když nám "žhaví" mozek řada složitých otázek. Ostatně, odpovídat i Vám, když jste zde byl jako Lubrikant (a nyní jste odmaskován), bylo dost na hlavu, resp. člověk nevěděl přesně, jestli to myslíte vážně nebo provokujete či balancujete na hraně mezi genialitou a blbostí.
Tak se nedivte, že jinak rádci seriózní si chtějí trochu hrát, fabulovat a bavit jeden druhého. Kdo si hraje, tak nestárne (a nezlobí). A Vy se také nezlobte (a hrajte si). Zdravím!
P.S. pro "lugel" / "lubrikant".
doplněno 10.07.15 19:55:lugel - když jste zde psal (ještě jako Lubrikant), tak jste ohlásil odchod z poradny s tím, že o Vás ještě uslyšíme. Myslel jsem si, že se svou inteligencí naložíte lépe - a Vy jste jen vymyslel, že zde budete dále, ale skrývat se pod různé neregistrované nicky. To jste toho moc nevymyslel. Humor Vám vadí, ale takové podrazácké jednání asi ne. Jo, jak je snadné býti skrytým virtuálním hrdinou, který ani nedodrží svůj slib.
Levná, tichá zábava: točit palci mlýnek. Pokud nevíte, jak na to, podívejte se na film Pyšná princezna na scénu, kdy princ s princeznou ve mlýně dvou stařečků semleli všechno zrní a když přijeli zbrojnoši hledat jasnou princeznu, ptali se stařečka a stařenky, proč nemelou, ale oni řekl "meleme, meleme" a ukázali sepjaté ruce v klíně a točili palci kolem sebe. Zábava velmi stará, tichá, oblíbená třeba při čekání u holiče ještě v dobách, kdy muži neměli vlastní holicí strojek a chodili každý týden k holiči aby je oholil břitvou. Holič měl sice na rákosových rámech noviny, ale čekání bylo dlouhé a tak se točil palci mlýnek. Stačí?
Dobrý den, děkuji Vám za návrh. Znám obojí - mlýnek i Pyšnou princeznu. Ale, ten mlýnek považuji spíše za zábavu seniorů a já ještě zvládnu ty bublinky. Takže, mlýnek si nechám na později (pokud budu ve vyšším věku schopen tuto zábavu provozovat). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.