Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co chutná vašim kočkám?

Od: anca123* odpovědí: 3 změna:

Jaké granule chutnají vašim kočičkám?:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nicnezmazlik
hodnocení

0x

Dobrý večer, mé kočce (modrá britka), která je drobná a ani moc nevyrostla chutnají granule "dietní" tzn. kuřecí, drůbeží apod. Po hovězích mi kupříkladu zvrací...věřím už jen jedné značce, asi z "komerčních" krmiv nejpřijatelnější- Purina ONE. Ale iluze si dělat nebudu (vyráběno v Polsku z kdovíčeho), že existuje mnohem kvalitnější krmivo...

Jinak masíčka v taštičce taky kupuji, ale ne tak často - vyzkoušel už jsem všechny možné, ale moje kočka tomu masu moc nedá. Spíš jí chutná ta šťáva - takže kupuji masíčko, kde je téhle šťávy ponejvíce.Maso nechává a to vyhazuju...

hodnocení

0x

Teď jsem byla na pár dnů u dcery, s vykastrovanýma kocourama. Krmí superpremiovymi granulemi Orijen. Ale každý má jiný typ. Devon má nějaké pro štíhlou linii, jeden siamák je má čisté a ten druhý, přimícháno trošku šťávy a pár kousíčků z kapsičky. Když jsem vytáhla misky, asistovali všichni a když bylo hotovo, hnali se, každý do svého koutku.:D Kapsičku jsem šla po čase koupit, ale zapomněla jsem značku. Dala jsem řeč s prodavačkou. Říkala, že je to opačně než u psů. Ty levnější kapsičky jsou bez dochucovadel a zahušťovadel a že kočky za nimi zas až tak nešílí. A ty dražší jsou navoňané.

Co chutná vašim kočkám?

wanesa*
hodnocení

0x

U nás vedou Royal Canin Siamese.K tomu jim kupuji tak 2 až 3 druhy jyných Royalek protože jiné granulky nechtějí:)Jinak kapsičkyjim kupuji v německu (teď vede Felix - oproti nám tam mají asi o 30druhů více a půlku levnější a Gourmet konzervy.Další kapsičky jsou odMullera-taky v německu-kapsička vyjde na cca 6Kč.

Co chutná vašim kočkám? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]