Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznáte tento film?

Od: pala odpovědí: 8 změna:

zná někdo název filmu ze kterého je fotka?Nemůžu si vzpomenout.Chci si ho stáhnout

Neznáte tento film?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Zelená míle.

pala
hodnocení

Jééééééé díííííky *hej*

doplněno 23.05.15 15:52:

Ještě mně zajímá film,ve kterém je nějaký černoch omylemodsouzen na k trestu smrti a v poslední chvíli je osvobozen.Jeho případ vyšetřoval nějaký známý herec myslela jsem Freemana ,ale nejsem si jistá.

Mohl by to být film z Seanem Connerym Vražedné alibi.Jinak mate59 má pravdu-je to Zelená míle.

pala
hodnocení

Ten jsem teď viděla ten to není je to podobný film už nad ním přemýšlím snad 3 měsíce *smich* ten černoch už byl napojený myslím že mu spíš pouštěli do žíly aby ho usmrtili no a ten co to vyšetřoval tam v poslední chvíli vešel a přes tel. chtěl aby to zastavili,a oni mu ty jehly vytrhli z žíl .Pak ho propustili.ten konec byl strašně dojemnej jak se sešel s tou manželkou,myslím že tam měl i děti.

janplinto*
pala
hodnocení

Bingooooo to je ten co hledám paráda díky mooooc.

plavest*
hodnocení

0x

Zelená míle. Krásný film. Neprávem odsouzený černoch ještě před svou smrtí vyléčí svými nadpřirozenými schopnostmi manželku velitele věznice.Zelená míle je název pro chodbu nazeleno natřenou vedoucí k popravčí komoře.

hodnocení

0x

Ano Zelená míle. Ten herec na fotce nedávno zemřel *plac*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]