Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zoo Praha - pavouk

Od: nikc® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

nedávno jsem byla v Zoo Praha a taky v indonézské džungli. Létali tam krásní ptáci, netopýři a byl tam obrovský pavouk ve své síti, naštěstí dál, ale volně. Mám fobii z pavouků a do indonézské džungle kvůli tomu asi nezavítám. Stalo se někomu z vás, že ten pavouk šel kousek od vás. Nebo visel někde před vámi? Kolik tam těch pavouků je? Co když na někoho skočí a odejde s ním ven?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

V ZOO Zlín je spousta zvířat volně a je to něco úžasného, můžete pohladit nejen obrovského pavouka ale i hada, jen pozor na malé opice-kradou.

doplněno 23.05.15 13:21:

Ve Zlíně je jeden pavilon kde jedovatí dva pavouci jsou za sklem (ani jednoho jsme neviděli), pavilon je na dvě patra (ve druhém jsem nebyla) je to udělané jako prales, vážně je to moc hezké a ti "obrovští" pavpuci na volno nejsou vůbec hrůzostrašní a nejsou až tak obři, někteří lidé je ani nespatří, my je hledali.

majsterjoe*

Jo to u nas v Ostravě máme taky malé "opice" co kradou. Jen nejsou v ZOO, ale před ZOO.

ve Zlíně byla nedávno moje dcera se školou a hrozně se jí v ZOO líbilo, hlavně rejnoci. v podstatě jsem jí slíbila, že to nějak uděláme, abychom se tam mohli zajet podívat společně (jsem neřidič, takže jsem odkázaná na hromadnou dopravu). ale tedy info o volně se pohybujících obrovských pavoucích je pro mne novinka, o těch nepadlo ani slovo a já se pavouků teda fakt bojím. to jako se tam doopravdy pohybují volně, nebo jenom mají svůj "výběh", který je sice kontaktní, ale ze kterého nemají šanci zdrhnout?

hodnocení

Ve Zlíně v zoo jsem nebyla. Ale v pražské tam visel v síti a byl opravdu obrovský. Jestli tam je páreček a mají mladé nebo budou mít, tak mě tam nikdo tuplem nedostane :). Ty by asi někam zavřeli za sklo. Na pohlazení to pavouk určitě nebyl. Nebyl za sklem, tak se dá předpokládat, že tam volně mohl běhat.

radkapod*
hodnocení

0x

Minulý víkend jsem byla v Zoo Dvůr Králové. V pavilonu Vodní světy, měli u dveří cedulku že tam mají "navolno" nejedovaté pavouky a jejich fotku. Co myslíte? No, nešla jsem tam *smich*. Bych to nedala kdybych pak něco našla na sobě lozit *blee*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]