Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
Chtěů bych se zeptat, Dnes jsem jel na kole a spadl jsem a mám trochu odřenou nohu a bolí mě koleno, když chodím nebo když natáhnu nohu.
Tak se chci zeptat, jestli jsem si ho nemohl nějak poškodit nebo tak.
Namazat kostivalovou mastičkou. Nebo varianta léčba zdarma - obalit kostivalovými anebo nyní všude dobře dosažitelnými bezinkovými listy, ktré jsou nyní v plné síle a nechat ,,zapařit,, pod igelitem. Priessnitz obklad.
Lze dát i teplý obklad z bezinek, podle Vašeho naturelu, jestli jste ochoten přistoupit na léčbu našich babiček.
Určitě nenamáhat a znehybnit, zabandážovat nebo ortézu. Vezměte si příklad z kauzy pana Ratha, také spadl z kola a chodil k soudu s ortézou.
Pokud máte možnost, tak zkuste to nejjednodušší, vypněte a lehněte do postele, a nechte nohu 24 hodin zcela v klidu, jako byste ležel v nemocnici. Snad Vám někdo poskytne servis a nebudete muset nic dělat.
Mě to takhle pomohlo v podobném případě, při pádu /přeskoku/ z koně v tělocvičně A až den v klidu v nemocnici mě zahránil před operací menisku. Chvála panu doktorovi, že viděl zlepšení a nešel do toho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.