Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pocit cizího tělesa v krku

Od: sara* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den chtěla bych se zeptat mám pocit cizyho tělesa v krku tak jsem se tam koukla a mam tam nejakou kost docela špatně se mi i dýchá mam strach co to muze byt prikladam i fotografii
doplněno 22.05.15 10:35: Dobry den dekuji za odpovědi dnes ráno jsem byla u ObvodakA a mam chronickou anginu a ta kost to je pry hrtanova priklopka a někomu jde vidět a nekomu zase ne pry to je normální v utery jdu na kontrolu a pote budu poslala na orl kde mi řeknou zda mandle vytrhnout nebo ne prozoze mi to hrozne v krku vadi a spatne se mi dýchá

Pocit cizího tělesa v krku

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Navštivte ORL a budete mít hned jasno.

pohanka*
hodnocení

0x

Určitě na ORL, ani ten Váš bílý jazyk s červenými skvrnkami se mě nelíbí. Z jazyka lze poznat celkový stav organismu.

doplněno 22.05.15 07:41:

Nedalo mě to a šla jsem se podívat na svůj krk. Já tam tedy toto zařízení nemám a jazýček mám, to se ví, celý růžový *smich*.

Našla jsem, že by to mohla být hrtanová příklopka a pokud je problém s dýcháním, může se jednat o zánět. Takže pokud již nejste na cestě k lékaři, tak to neodkládejte!

hodnocení

0x

Ve Vašich ústech nevidím nic nepatřičného. To vzadu uprostřed není žádná kost, ale jazylka /snad jsem to pojmenovala dobře/. Je to taková chrupavka. Kdo si rád kupuje vepřové jazyky na ovar, setkává se s tím také.Omlouvám se za přirovnání, ale je to skutečně u čuníka podobné, jako u člověka.

Zajděte si k lékaři - ORL. Měla byste mít ale nějaké podezření, že jste polkla něco nepatřičného. Třeba jste jedla ryby apod. Já si jednou odřela uvnitř krk těmi tvrdými pouzdry z jádřince jablka.

Po vyšetření se dozvíte, co a jak. Připadá mi ale, že opravdu v krku nemáte nic. Může to být podrážděné nějakým jídlem. Vše Vám ale sdělí opravdu jen lékař, což nejsem. ;) Jaga.

hodnocení

0x

Tohle fakt není normální pohled do normálního krku. Zajděte si na to ORL, jak již ostatně bylo několikrát řečeno.

Ona se na tom normálním stavu jazyka na snímku nejvíc podílí přisvětlovací dioda mobilu použitá na blízko která změnila barvy. Každopádně návštěvou ORL nebo obvoďáka nic nepokazí.

borax*
hodnocení

0x

Také jsem to měla, "něco" v krku, pořád to zavazelo a nešlo to polknout. Po 10 dnech jsem šla s hrůzou na ORL, byl to jen zánět, něco jsem dostala na kloktání a přešlo to. Kdybych šla hned, ušetřila bych si několik probdělých nocí a děsivých nápadů. Koukám, že podle času dotazu jste na tom stejně. Jděte k doktorovi, sama to nevyřešíte, dejte vědět jak to dopadlo.

hodnocení

0x
Vsak jsi nemocna , asi angina. Zajdi si k lekari.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]