Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úřad - alimenty, přídavky

Od: michaelalev odpovědí: 2 změna:

Zdravím, ví tu někdo, na jaký úřad se musím dostavit, když bych chtěla poradit, na co vše mám od rodičů nárok ve studiu? Dík

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

0x
Na OSPOD - odbor socialne pravnicke ochrany deti. A co domluva s rodici, nejdrive? A pokud na to financne nemaji, hledat reseni jinde.
doplněno 13.06.15 15:58: Neberte to z me strany jako rypani, jen jsem Vam navrhla reseni, nasi na mou skolu taky nemeli, ne ze by nemeli, sice nas bylo doma pet deti, koruny byly, jen byly prednejsi veci, tak jsem volila skolu, kde jsem mohla vystudovat bez prispeni rodicu. Samozrejme ze pokud rodice penize maji prispivat na studia by meli.
michaelalev
hodnocení

S nimi se domluvit nejde, hlavně s tátou ... Táta má plat přes 30tis., pryč mu jde cca 12tis. a když ho poprosím, aby mi půjčil na zdravotní obuv na praxi v nemocnici, akorád mě seřve. Nejsem typ dospívajícího, který se nechá živit a sám ani nehne prstem. Mám dvě brigády, ale na nájem, školu, a další věci to prostě nestačí... Jen na vysvětlenou. Děkuji za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]