Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho jde balík?

Od: martinaa* odpovědí: 7 změna:

Zdravíčko, dnes dopoledne mi byl odeslán balík ze Vsetína, běžnou poštou. Jaká je naděje, že u mne bude balík zítra ráno?

Děkuji:)

doplněno 10.09.12 17:27:

Ze Vsetína do Znojma.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

0x

jestli to je běžnou poštou tak počítat 3-7 dní .

cupakabra*
hodnocení

0x

Že prej:Dneska podáte-zítra dodáme. Haha-komedianti*smich* Já bych opravdu spodní limit viděl na ty 3 dny a určitě v předvánočním bláznění nebude výjmečná ani týdení doba dodání.

Já bych očekával poštáka 13.9-tento rok *haha*

martinaa*
hodnocení

Tento rok?:D Tak to se mi ulevilo:D

Jakojaa - někdy mi chodí právě dva dny, ale jsou i obchody, kde napíší "dnes jsme odeslali" a balík mám druhý den.

Uska - právě mejlíka zaslali, ale ne, kde mám sledovat cestu balíku, nemám tudíž ani jeho číslo.

Artik - fakt na to má pošta až 7 dní? Ježiš, a co tam ten týden vyrábějí?

doplněno 10.09.12 19:09:

Jde o objednanou obuv z normálního obchodu, což by snad obchodní balík být měl... tak raději si zítra počkám:) Děkuji.

artik*

obchodní balík - když podám do 14hodin tak druhý den ho na 100% máte doma .

jakojaaa
hodnocení

0x

Jestli je to obyčejný balík, tak 2-3 dny, pokud cenný balík 1-2 dny, obchodní balík většinou do druhého dne

uska*
hodnocení

0x

Naději na zítřejší doručení máte 50 : 50. Já mám s poštou dobré zkušenosti, často využívám. Pokud balík nepřijde zítra, tak ve středu určitě. Pokud si odesílatel zadal mejlíka, tak mu chodí info o cestování balíku.

fidonet*
hodnocení

0x

Martino, zdravím. Nejspíše ho zítra máte na své poště. Co to kecám: máte ho tam na 100%. Teď jde o to jak rychle ho vyexpedují. Tipnu si, že hned zítra vám ho dovezou. *pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]