Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, nedávno se mi stalo, že mi byl poslán balík z Německa. Mělo to být překvápko k narozkám, takže jsem nic nevěděla ani nečekala. Řidič z PPL byl 2 x u nás ale protože mě ani jednou nezastihl, tak po týdnu balík vrátili zpět s poznámkou, že na uvedené adrese nebydlím. Později jsem si na jejich stránkách přečetla podle č. zásilky, že mi dali do schránky oznámení. No nic...teta balík znovu zabalila a poslala - tentokrát mi to řekla a já čekala. Znovu 2 x přijeli a opět žádné oznámení ve schránce. Pak po stížnosti a několika telefonátech mi sdělili, že balík tam mají a druhý den ho dovezou. Když jsem se ptala proč mi to písemně neoznámili - tak prý to záleží na řidiči. Zásilku mi nakonec museli dovézt do práce - protože prý v našem městě rozvážejí balíky jen od 13 do 15h. Jednalo se o depo 07 - Ostrava. Celá sranda stála odesílatele 60 EUR a mě spoustu nervů a několik telefonátů a mejlů.
Dotaz : PPL nemusí lidem dávat oznámení do schránky, že mají u nich balík? Bohužel odesílatel na mě neuvedl telefon.
Děkuji všem, za případné zkušenosti s touto společností.
doplněno 21.05.15 19:27:Řidič mi nevolal, protože na mě neměl kontakt, právě proto se divím, že ani jednou nenechal ve schránce lístek s oznámením o balíku a klidně ho pak po týdnu vrátili zpět do Německa.
Nevolal to je divne celkem , ale je pravda , ze kolikrat kdyz jsem byl v praci a volali mi , ale manzelka byla doma tak stejne nedojel.
Pak jsem doma byl az odpoledne a to byl telefon skoro na pul hodiny o tom , ze v tolik tam uz nebude a co ma delat atd...
Parkrat se stalo , ze to dal i sousedum , kdyby soused neprisel , ze to ma , tak ani o tom nevim.
Proto , kdyz vim , ze asi nebudu doma , tak radeji ČP - kdyz tak si zajdu na postu a mam klid.
Hustý, to se mi stalo taky! Odesilatel na balík nenapsal můj telefon, od PPL ve schránce žádný lísteček, nic. 2x doručováno v době, kdy je normální člověk v práci, a potom balík vrátili do zahraničního eshopu! A to se stalo ve městě na druhé straně republiky než je Ostrava.
Skoro si až člověk říká, jestli ten řidič s tím balíkem na tu adresu vůbec jel, když ani lístek nenechal... Spíš mi přijde, že se na to vykašlal a rovnou to poslal zpátky.
Mně se to teď dvakrát za sebou v lednu a v dubnu stalo u DPD se zásilkami z německého e-shopu. Nejdříve mi přišel mail v holandštině, ze kterého nešlo vystopovat v jaké fázi zásilka je, a pak přijel jednoho dne řidič bez jakéhokoli upozornění. Telefon byl vždy uveden na balících. Dříve se dalo zjistit, kde se zrovna zásilka nachází a ráno v den doručení poslali sms, že přijedou. Nevím, co se jim stalo, bývala to slušná firma. Asi konkurence nějak přestala fungovat.
Je to fakt, to dohledání podle č. zásilky jim taky nějak nefunguje. A nechápu, proč mojí tetě na poště neřekli, že má uvést na balík i moje tel. číslo, když je to tak důležité. Ona to odesílala přes DHL a u nás to převzalo PPL. Ale zdá se, že obě firmy jen tahají z lidí peníze a místo doručování balíků je vracejí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.