Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce na doma

Od: sebi007* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

hledám nějákou brigádu na doma, ale bojím se podvodu, na internetu jsem četla samé negativní zkušenosti, proto bych byla velice vděčná, za jakoukoliv radu, kde by se nějáká seriozní brigáda na doma dala najít. Mnohokrát děkuji za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

zadej viz.obrázek

Práce na doma

askmenow*
hodnocení

0x

Na práci doma si dávejte velký pozor, probírlo se to tu milionkrát, viz výše a z 99% je to podvod. Dobrá zásada je neplatit nikdy nic předem, za registraci, materiál atd.

hodnocení

0x

Pokud jste zručná, obejděte obchody, kde prodávají oděvy a nabídněte jim služby úprav. Zkracování kalhot a rukávů a tak dál... Třeba se chytíte. Jinak, nabízená práce na internetu, lepení obálek, kopletování propisek a takové koniny, končí fiaskem. Hop Vám dal odkaz, kukněte se na to. Fakt se to tady diskuje už leta. A co třeba úklid nějakých kanceláří. Vím, že to není práce, o jakou se zajímáte, kterou byste mohla dělat doma, ale je to určitý příjem a pak můžete být doma a věnovat se něčemu jinému. Dnes je každá koruna dobrá. A když budete chodit někam uklízet, tak se nemusíte bát podvodu, jednoduše Vám zaplatí za odvedenou práci. Zkuste se zeptat, za to nic nedáte.

doplněno 10.09.12 12:58:

Pardon, Hop to nebyl, ale Stříbrňák. Nějak se mi to popletlo.

milan1m*
ona chtěla práci domů,tak ji nenabízejte úklid kanceláři

Milane, určitě jsem to myslela dobře. Promińte, že jsem trochu rozšířila obzor. Tazatelka vysvětlila v klidu, že úklidová práce jí nevyhovuje. A pak, jak bych jí já, mohla něco nabízet? Byl to jenom nápad, jak si přivydělat. A třeba si to přečte i někdo jiný. A co napadlo Vás, kromě toho, že jste mne upozornil na to, že tazatelka chce práci domů?

sebi007*
hodnocení

Bohužel práci, jako je úklid kanceláří dělat nemohu, protože pracuji na plný úvazek jako zdravotní sestra a ještě k tomu studuji dálkově vysokou školu, magisterské studium. Čas mám nepravidelně, proto si myslím, že práce doma je pro mne ideální řešení...

endyfrog*
hodnocení

0x

Nejlépe obejít firmy které se zabývaj domácí prací bez poplatkú co dostanete to do určitého času uděláte odevzdáte a oni vám zaplatí ale tady na internetu většinou podvod poplatky předem a práce v nedohlednu

iz*
hodnocení

0x

Práce z domova nebo práce na dálku sice existuje, ale je jí málo.

Přečtěte si články o práci z /... (podmínkách, motivaci, ...)

a pak zkuste oslovit zaměstnav/..., kteří práci z domova umožňují.

Konkrétní nabíky /...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]