Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
přítelkyně půjde na školu do většího města a já mám o ní strach, rozhodl jsem se jí koupit paralyzér, ale nevím, který z těchto dvou vybrat: pepa.cz/...
Který byste brali vy? Případně, kdyby někdo jeden z nich měl, tak napište, jak jste s ním spokojeni. Mockrát vám děkuji.
Koupil jsem pro dceru ten druhý. Po zážitku, kdy ji s kamarádkou večer venku někdo obtěžoval, měla strach i sama doma. Je to ale jenom o tom pocitu, že mám něco, čím se můžu bránit. Kdyby k něčemu došlo, tak by si na něj nejspíš ani nevzpomněla, natož aby jej použila.
a zkoušeli jste ho, jestli funguje? je z nějakého lepšího plastu? na první pohled vypadá, že je to jen obyčejný levný plast, žádný zázrak, na to, že by to původně mělo stát 999kč.
Vtipné. Běžně se prodává okolo 160,- Kč. Samozřejmě, že jsem ho zkoušel. Kvalita provedení odpovídá ceně. pokud se ti nezdá cena, tak vybírej třeba TADY. Ale výsledný efekt bude stejný.
Spíše ten druhý - důležité je případného ´násilníka´ zastrašit, tedy i fakt, že holka má paralyzer, pomůže...
Ale - odhodlaného útočníka běžná holka nezastaví - ani paralyzerem...
Přihlas ji na kurz sebeobrany, první, co ji budou učit je jak rizikovou situaci rozpoznat, jak se jí vyhnout a jak reagovat, jak se tvářit. Nějaké hmaty/chvaty (pepřáky, parylyzéry) jsou, obvykle, na houbeles, holka prostě na chlapa fyzicky nemá - nejdůležitější je psychika, znalost jak se chovat a schopnost nepanikařit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.