Nejste přihlášen/a.
Tohle prostě nelze přejít: Co říkáte na výkon samozvaného profesora Milana Kohouta ve včerejším pořadu Máte slovo? Děkuji.
Dobrý den, tento pořad sleduji poměrně často, ale tak vulgární tam snad ještě nikdo nebyl.
Jen jsem si říkal, že pak má to naše školství mít nějakou úroveň, když tam může vyučovat takové sprosté a nevychované h*vado. Zdravím!
doplněno 12.06.15 21:22:Zde je citace jednoho příspěvku z diskuze na stránkách pořadu (nevím, zda je to pravda): "Překvapuje mě, kolik diváků dokázal znepokojit onen pomatenec z Traiskirchenu. Mimochodem, žádný profesor (prof.) to není, je elektrotechnickým inženýrem a bakalářem umění (BcA), což má do profesora hodně daleko. Přednáší performanční umění, čili obor, kterého je v každé domácnosti dennodenně potřeba a v zásadě nerozhoduje ani o nákupu nové tiskárny. Jako zrůdička pro pobavení se však příliš neosvědčil, neboť svým neskrývaným hulvátstvím pohřbil celou debatu."
doplněno 12.06.15 22:28:On je totiž rozdíl mezi titulem profesor (které jmenuje prezident) a povoláním profesor (vyučující).
Tento pán je vyučující.
Sama jsem se zde chtěla zeptat, jestli někdo neví, který rektor obohacuje svoji školu takovou osobou. Večerejší informace v pořadu o něm byly Profesor, filozof. Později jsem se dozvěděla, že je to "jen" lektor angličtiny.
Pominu jeho názory. To je na samostatnou otázku. Ale tak obrovský stupeň nevychovanosti a hulvátství se jen tak nevidí. Možná nikdy nikde nevidí. Vadí mi, že je jeho zaměstnáním kontakt s mladými lidmi.
Přemýšlím, proč byl vybrán do pořadu jako host. Režisér i dramaturg museli předem vědět, koho zvou. Pokud mělo být cílem zvýšení sledovanosti pořadu, je to mimořádně smutné.
Jo určitě si vezmeme k nám domů nějakého uprchlíka. Ráda mu přenechám uprchlíky,kteří by byli přiděleni naši rodině, aby si je vzal k sobě domů. To už aby si pořídil velký hangár na ně, protože nebudu sama kdo by mu je nastěhoval k němu do bytu. Jasně proč ne, úplně cizí lidi, od kterých nevíme co máme od nich čekat. .
Nechápu, jak může učit někde na Vš. Už ve školce nás učili, že se nemáme překřikovat, neskáčeme si do řeči a dalši věci ohledně slušného chování. Asi tam pan profesor chyběl, někde se stala chyba.
Hlavně, že jsou přísné požadavky na Vš, je problém se někde dostat. A tam nás čeká taková " kvalita " v podobě šíleného chlapa v čapce. Ještě si tam vezme svého žáka (taky takový blázen), aby tam nebyl sám že - aby ho vůbec někdo podpořil že. Ten student tež nevěděl o čem mluví.
Zrovna jsem se dodívala na Máte slovo. Sleduji to každý týden, ale tohle opravdu nemá obdoby. Divím se, že ho v průběhu pořadu nediskvalifikovali a nevyvedli někam ven. A mimochodem Zeman má asi pravdu, že titul profesora by neměl dostat každý, kdo splní všechny zákonem stanovení povinnosti pro jeho udělení.
doplněno 12.06.15 22:10:@joudic: Ale to já přeci nezpochybňuji, že některá Zemanova rozhodnutí mohou být rozumná Výrok o Zemanovi byla jenom taková menší odbočka v souvislosti s tím, jací lidé u nás mají profesuru (pokud je tedy pan Kohout skutečně profesor).
@ben: Tak já měla za to, že když ho v pořadu označili jako profesora, že je tedy titulem profesor (jmenovaný prezidentem), nikoli že je to terminus technicus pro vysokoškolského učitele - přednášejícího.
Zeman je stara skola, a nemusime vsichni se vsemi rozhodnutimi souhlasit, ale nektere jeho rozhodnuti jsou velice rozumne, a je hloupost je napadat, jen proto, ze jsou od Zemana... to by si melo dost lidi trochu uvedomit, jinak jsou za hlupaky..
Ja jsem pomerne mlady clovek, ale zakladam si na slusnem chovani, v zivote bych napriklad neudelil profesuru cloveku, ktery drzi v ruce transparent "Katolické buzny zdraví Bátoru" at uz tim chce rici cokoli (musel jsem si to najit). Clovek, ktery dostane profesuru udelenou prezidentem, by mel byt zraly inteligentni clovek s jistou vaznosti hodnou jeho funkce a vedomostmi ve svem oboru. Kapacita.
doplněno 12.06.15 22:14:@lionka no vsak ja to taky nerikam, ze zpochybnujete byla to taky jen takova odbocka
a zamysleni nad "profesory"
Dobrý den, tak jsem se ještě jednou podíval a ten pán je tam představen jako filozof a vysokoškolský učitel. Ale, myslím, že máte pravdu, že tam i slovo profesor zaznělo. Muselo to být určitě myšleno jako povolání, ale nikoliv jako titul. Tento pán pracuje jako profesor, ale není to jeho titul. Zdravím!
Myslel jsem,že už mě toho moc nepřekvapí,leč stalo se.Ale protože sprostě by se tu psát nemělo,tak to ani komentovat moc nebudu.Musím ale říct,že jsem to vzteky ani nedokoukal.Jen přemýšlím,jestli je pan profesor zdráv.Jinak mu ale přeji příjemné soužití s deseti somálci,jak mu bylo doporučeno,jelikož jak říkal,on je na to připraven.
O tom že paní Jílková pořad nezvládá kočírovat sem přesvědčenej už několik let ale za to pozvat do pořadu takovýho hulváta, notabene když to podle internetu vlastně žádnej profesor není by měly v český televizi padat hlavy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.