Nejste přihlášen/a.
Vytvořila jsem v programu movie maker video, ale teď bych chtěla ve videu změnit některé věci - odstranit pár fotek a změnit hudbu, ale nejde to, proč? Nevidím žádnou nabídku, čím bych mohla fotky vymazat, pokud tam vložím novou písničku, hrají mi tam obě naráz, jelikož ta první mi nejde smazat, poradí někdo?
Movie Maker sice nepoužívám, ale postup by měl být cca stejný. Pokud jste si na disk neuložila projekt ( vytvořené video), s kterým by jste po načtení projektu mohla lehce provést nové úpravy, ale vložila do časové osy již hotové video, tak změnu provedete dost složitě a něco ani nejde změnit. Máte vše v jedné zvukové i video stopě. U videa musíte rozdělit místa (u foto) ve video stopě a smazat foto, případně vložit nové. U zvukové stopy nejdříve zamknout video stopu a potom smazat zvukovou stopu a vložit novou hudbu. Podotýkám, že si ale s hudbou smažete i případné původní mluvené solvo či jiné zvuky. Nebo ztlumit zvukovou stopu a do druhé zvukové stopy vložit novou hudbu. Původní zvuk od videa ale ztlumíte taky. Takto bych to změnil já a možná někdo jiný jinak. Pokud máte původní video, bude lepší udělat nový projekt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.