Nejste přihlášen/a.
Nevěděla jsem kam toto dát ale mám docela akutní problém začalo to ode dneška když jsem šla ze školy-měla jsem to jen
deset minut domů takže jsem nijak zvlášť nepospíchala. Měla jsem to už jen cca 50 m domů a zahla jsem na takový malý
chodníček a zaslechla jsem jak se 2 nebo 3 starší paní baví o uniformách do školy a po cca 5 metrech jsem uviděla na
chodníku který jsem měla přejít jen na šířku a jít dál svoji cestou jsem uviděla divnýho chlapa. Zastavil se já zaváhala a na-
konec ¨tedy kolem něj přešla ale to hodně blízko 40 cm! Což já u lidí jako on nesnáším. Vypadalo to, že on jde dál po tom chodníku
odemě a mě se trochu ulevilo ale stejně jsem šilhala co se dalo a najednou jsem ho viděla jak se ten kousek vrátil a vydal se
po té samé cestě jako já a já jsem trochu zpanikařila a zrychlila zahla jsem za roh našeho baráku a tam stály lidé čímž se mi ulevilo.
Poté až u vchodu jsem se odvážila ohlédnout se a on za mnou nešel prostě tam nebyl.
Co když jsem se jen spletla ale co když ne co když mi chce ublížit?
Děkuji předem za radu![]()
Děkuji mockrát za radu![]()
Naštěstí se to stalo zatím poprvé. Nejsem si jistá jestli jsem si něco ve stresu nevsugerovala-teď s odstupem času mi to přijde
jako sen-jako kdybych v té chvíli nebyla úplně při smyslech-možná se mi to tak jen připadalo ale je potřeba si
každopádně dávat pozor. Ale abych se přiznala-mám pořád trochu nepříjemný pocit. Je mi 14 let
a do téhle doby jsem byla zvyklá být venku třeba do 19:00-20:00 zatímco teď se rozmýšlím jestli mám jít vůbec ven.
Taky mám strach o mladší sestru-je venku
Děkuji![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.