Nejste přihlášen/a.
Nevěděla jsem kam toto dát ale mám docela akutní problém začalo to ode dneška když jsem šla ze školy-měla jsem to jen
deset minut domů takže jsem nijak zvlášť nepospíchala. Měla jsem to už jen cca 50 m domů a zahla jsem na takový malý
chodníček a zaslechla jsem jak se 2 nebo 3 starší paní baví o uniformách do školy a po cca 5 metrech jsem uviděla na
chodníku který jsem měla přejít jen na šířku a jít dál svoji cestou jsem uviděla divnýho chlapa. Zastavil se já zaváhala a na-
konec ¨tedy kolem něj přešla ale to hodně blízko 40 cm! Což já u lidí jako on nesnáším. Vypadalo to, že on jde dál po tom chodníku
odemě a mě se trochu ulevilo ale stejně jsem šilhala co se dalo a najednou jsem ho viděla jak se ten kousek vrátil a vydal se
po té samé cestě jako já a já jsem trochu zpanikařila a zrychlila zahla jsem za roh našeho baráku a tam stály lidé čímž se mi ulevilo.
Poté až u vchodu jsem se odvážila ohlédnout se a on za mnou nešel prostě tam nebyl.
Co když jsem se jen spletla ale co když ne co když mi chce ublížit?
Děkuji předem za radu
Děkuji mockrát za radu
Naštěstí se to stalo zatím poprvé. Nejsem si jistá jestli jsem si něco ve stresu nevsugerovala-teď s odstupem času mi to přijde
jako sen-jako kdybych v té chvíli nebyla úplně při smyslech-možná se mi to tak jen připadalo ale je potřeba si
každopádně dávat pozor. Ale abych se přiznala-mám pořád trochu nepříjemný pocit. Je mi 14 let
a do téhle doby jsem byla zvyklá být venku třeba do 19:00-20:00 zatímco teď se rozmýšlím jestli mám jít vůbec ven.
Taky mám strach o mladší sestru-je venku
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.