Nejste přihlášen/a.
Dobry den,poradi mi nekdo,kde koupim neprusvitny zaves?Mam udelany pokoj na balkone a mezi mym pokojem a pokojem meho pritele je okno.Pritel má na stene plátno na projekci,kdyz poustí napr.klipy nebo neco,kde se rychle meni obraz a bliká,tak potrebuju záves,pres který by nebylo videt nic,aby mi nic nenarusovalo soukromí.Poradíte mi typ závesu a kde ho koupit?Ted ziju na Slovensku,tak kdyby nekdo vedel obchod na Slovensku,tak by to bylo skvele,ale i cesky.Moc dekuji za rady,hezky den.
Dobrý den Grteno. Ptáte se na závěs, na okno, ten Vám neporadím. Zeptám se, nejde na okno dát pěkný plakát? První bych nalepila na sklo tmavý papír. Nahoru na papír, ozdobný plakát. Prodávají krásné plakáty krajiny, moře, zvířata. Hornbach, OBI, prodávají různě velké plakáty. Jen můj názor.
Takové tkaniny lze primárně potkat v sálech určených pro projekce (kina, divadla, kongresové sály)... Koupit např. na - tuechler.net/...ólie-&-efektní-materiály/podle-produktových-skupin/zatemňovací-látky.php ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.