Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahradní dekorace z polystone-zvířata

Od: lidus* odpovědí: 2 změna:

edekor.cz/... vkládám pro představu co hledám.

Přeji hezký *slunce* den. Jsem bláznivá a tak si hraju, místo zahrádky zřizuji ZOO ze zvířat z polystone pryskyřice. Zatím mám krokodýla, surikaty, vydry, ptáčky, žábu, želvu, mývala a poslední včerejší úlovek je zajíc.

Máte někdo tip kde se tyto zahradní dekorace dají koupit? Nejlépe v Brně. Čekám vždy na akce v Penny a Kiku. Na internetu jsem našla úžasné a levné ale bohužel v každém eschopu jednu-papoušek ara, klokan, veverka, lemur a nemohu je objednat jelikož nesplním peněžní limit a asi i kdyby byli ochotni poslat, zaplatila bych víc za poštovné jak za figurky.

Poradíte? Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a není to k sehnání u Vietnamců - neříkejte, že v Brně žádní nejsou . Zdravím!

doplněno 19.05.15 16:39:

Nejsem si jistý (dlouho jsem tam nebyl), ale snad jsem tato umělá zvířátka viděl v prodejně typu Zverimex. Možná se podívat i tam.

lidus*
hodnocení

Na tržnici mají jen trpajzlíky ale zato všech velikostí, mám moc hodnou tetičku a ta mi jednoho koupila, že to bude hlídač v ZOO, přemýšlela jsem co ji řeknu až přijede na chalupu a neuvidí ho. Vyřešila to vnučka a se slovy tento hnusák v ZOO nebude ho postavila hlídat pískoviště, ani tam chudák nepřežil a při couvání ho srazila dcera, bohužel za své vzal i buxus v drahém keramickém květináči. Dělají to samosebou v Číně. Hezký den. L

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]