Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupování na Ebay

Od: girl214* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

už dlouhou dobu se rozhoduji,že si nakoupím oblečení na Ebay.com.Jen se nemůžu vyznat ve způsobu platby,dopravou...

Četla jsem,že se to dá zařídit na stránce czechebay.cz/... ,kde si jen vyberu zboží,vyplním formulář a oni ho za mě objednají a doručí mi ho. Má s tím někdo zkušenosti?Popř.jak nakupovat na Ebay? Děkuju :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

w1dowmaker*
hodnocení

0x

Já nakupuji na www.ebay.cz . Stačí mít účet na PayPal a to je vše. Poté co si objednáte zboží a koupíte ho, tak k ceně zboží vám bude připočítáno i poštovné a balné na adresu vašeho bydliště. Poté budete přesměrována na paypal, kde během 2-3 minut zaplatíte a následně prodejce odešle zboží... Samozřejmě dejte si pozor na prodejce a vybírejte jen ty, kteří mají kladné hodnocení.

girl214*
hodnocení

Právě hledám možnost,kdy by se nemuselo platit přes paypal.Nevím,jestli si účet mohu vytvořit s mojí kartou...

mowla*

K účtu na PayPal vůbec nemusí být karta - stačí běžný účet v bance...

BTW - PayPal je bezpečnější, než běžné placení kartou po netu... ;)

buss
hodnocení

0x

Tož já jsem z tama kupoval před n lety kdy to hradit odsud ta lehce nešlo, ani PP, z D i A. Vždy domluvou s prodejcem, zaslal peníze jako cenné psaní a vždy došlo, za tisícové částky, i NB. I ze Španěl. Možná tam bylo tehdy míň podvodníků?

doplněno 04.09.12 14:34:

Naposledy minulý měsíc z angicka, platba předem a do 5 dní zde.

ok®
hodnocení

0x

jj,taky by mě to zajímalo.

zaregistroval jsem se , PAYPal mám také, ted jen čekám na nějaký ten kód co mi příjde a můžu nakupovat

ale jestě mám dotaz jak kontakotvat prodejce? chtěl bych se ho dotázat, ale nevím kde co mám napsat

poradte prosím

děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]