Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tanga - bude problém s rodiči?

Od: palana* odpovědí: 7 změna:

Chtěla bych se zeptat, a předem blbí kecy si nechte děkuji, (můj věk je 14) chtěla bych nosit tanga, ale mám obavy, že když si je koupím a máma je najde v prádle bude mít kecy proč tohle nosím apod. Co myslíte, jaký reakce měli vaši? A ještě poslední dotaz, od kolika jste je začali nosit, pokud je nosíte? J a mě je 14 jen pro info. Dííky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Nenosím ze zdravotních důvodů, ale v tvém věku jsem to párkrát zkoušela. A co? dnes je to móda, nosí to čtrnáctky stejně jako padesátnice. Když je máma najde, tak co?:) Je to tvoje prádlo a je to tvoje věc:) Kdyby to nějak rozebírala, tak bych jí řekla, že je to opravdu čistě moje soukromá věc, jaké nosím spodní prádlo. Máma to nosit nemusí, ne?;)

Jen, pokud se na něco ptáš, a chceš radu, není zrovna slušné číst "blbý kecy si nechte".

doplněno 03.09.12 20:33:

Pardon, "slušné psát"

hodnocení

0x

Já bych se své dcery pouze zeptala, jak se v tom cítí. Osobně jsem je také krátce nosila, ale nezvykla jsem si. Nevidím v tom nic špatného nosit tanga.

hoummy*
hodnocení

0x

Já tanga nenosím, jsem opačné pohlaví. Zkus se s mámou o tom pobavit, a uvidíš. Vždyť to jsou normální kalhotky, třeba můžeš říct, že to máš na sport, že se v tom lépe sportuje a máš to :).

Když ti je zamítne, což mi příjde jako blbost, protože co si vzpomínám, na svá studentská léta tak už i ve 12 měly holky tanga... můžeš si je třeba schovávat a prát sama...

krkovicka*
hodnocení

0x
Začala jsem je nosit když přišli na svět módy.To mi bylo 16.let.Už kvůli klukovi,se kterým jsem sexuálně byla:) nyní je už nenosim.Ani už nechci.Zakryji jen dirku a připadála bych si jak spindira.Pod letní šaty ano-jinak nevidím důvod proč je nosit.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Nevím, jestli toto budeš považovat za "blbÝ kecy", ale já ti jejich nošení nedoporučuju. Můžeš si zadělat na velký problém, od nasydnutí po gynekologické záněty konče. Právě kvůli tomu jsem já s nošením tang skončila. Raději hezké BAVLNĚNÉ kalhotky, klidně i s krajkou, nebo s nějakým zvířátkem :)

amelikaame*
hodnocení

0x
Je mi tolik kolik tobe...tanga nosim od 13...koupila mi je mamka...zkus si s ni promluvit pokud neustoupi navrhni treba brazilske kalhotky (polotanga) . Pokud si vsak mela casteji nejake zanety mocoveho mechyre ci jine, tanga nejsou to nejvhodnejsi...
doplněno 03.09.12 20:58: ...mnohem radsi mam vsak nohavickove kalhotky. Ty se take libi chlapcum vice podle pruzkumu ;)

pohanka*
hodnocení

0x

14 let je dobrý věk na to, aby jsi se začala sama starat o sebe. Myslím, že to mamka dobře ohodnotí, že už se přípravuješ na dospělácký život. Začala bych kompletně se starat o svoje spodní prádlo, spoďáry, podprsenku. A za nějaký čas přibrala ponožky, punčocháče, trička. Pokud náhodou zvolíš život na internátu, jako když to najdeš.

Pokud ovšem mamka nezačne tvrdit, že se to prodraží, než když se pere pro celou rodinu společně. Záleží, jak na tom jste finančně.

Tanga nedoporučují někteří lékaři, dají se najít názory odborníků na internetu.

Já bych volila takový střed. Mladá děvčata si chtějí hodně věcí vyzkoušet. Tak asi tanga do školy. Ale když se příjde ze školy, tak se asi převlékáš do domácího *? Tak se prevléknout i se spodním prádlem. Přece jenom si tělo chce trochu odpočinout, a u celodenního nošení tang je větší možnost množení a šíření bakterií.

*Jsem starší generace a převlékání po příchodu domů je pro nás samozřejmostí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]