Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NUTREND Carnitargin Gold

Od: bublina* odpovědí: 1 změna:

Vyzkoušel NUTREND Carnitargin Gold, protože s tím má jeden můj znáný dobré zkušenosti.
Docela to funguje i na mne. Ale chci se Vás zeptat, co byste doporučili přímo mě.
Je mi 53 let a vážím 80 kg a měřím 185 cm, takže moc hubnout nechci.
Ale potřebuji něco pro kondici, abych neusínal v autě, když jedu z práce domu a tak podobně.
Děkuji za odpověď.
Vacek

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Tak pripravek ktery si sem vlozil je na spalovani tuku. To ty ale nechces. Chces neco pro kodici a nebo neco proti unave? Na unavu toho funguje strasne moc, co se tyce takovych doplnku je pro me nesmysl kupovat nejake dopnky proti unave za nekolik set korun, kdyz stejne pomuzou v lekarne kupovane tablety KOFEX, coz jsou vlastne kofeinove tablety. proti unave docela dobra vec. No a na kondici je dobry proste sport. Nedokazu poradit pripravek, kdyz nevim jak moc se hybes, sportujes, co delas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]