Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava jídelníčku - hubnutí

Od: radimp odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám nadváhu a chci zhubnout asi 10 kg, pročítám různé rady a tipy, kromě pohybu záleží i na stravovacích návycích, ale pořád nevím, kde a jak začít. Hledáte si informace sami, nebo se spoléháte na výživového poradce? Mám problém se sestavením jídelníčku, aby byl vyvážený atd. Máte nějaký tip, případně radu na sestavení jídelníčku, nebo jak vypadá ten váš? Děkuji. věk 31 let

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den.Mrkněte na odkaz,berte jej jako odrazový můstek ;)

hodnocení

0x

Dobrý den, najděte si na netu jídelníček na 60 dní od Petra Havlíčka. Funguje to, mám to vyzkoušené, hubla jsem asi kilo týdně, ani to není nijak zvlášť finančně nákladné, ale strávila jsem hromadu času u plotny. Vařila jsem jiná jídla pro manžela a jiná pro sebe. Hlad jsem vůbec neměla, protože přílohy jsou vesměs 40g v suchém stavu, ale 20dkg zeleniny, takže jídla hromada. Ten čas s tím prostě musíte strávit.

hodnocení

0x

Nejjednodušší a nejspolehlivější metoda je jíst stejně jako dosud, jen si to rozdělit na 5-6 částí na den. Pokud se zahrne příprava teplých jídel jen vařením, tak těch 10kg je do třech měsíců celkem zvládnutelné (ověřeno na vlastní kůži).

dagmar35*
hodnocení

0x

Zhubla jsem 10 kg. – uprava jidelnicku, pohyb a cviceni. Cviceni je nejlepsi zpusob, ale musis delat i neco navic. Muzes zkusit s nejakymi pripravkami – doplnky stravy napriklad. Mam dobrou zkusenosti s Garcinia Loss a proto ti ho doporucuji. Cvicim silovku, ve fitku. Muzes si udelat i pitny rezim, to taky pomaha.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]